2020-07-04 16:10

DEZVĂLUIRI halucinante de la Suceava: "Spitalul avea materiale de protecţie, dar erau ȚINUTE DEGEABA în depozite"

 |  23:27
DEZVĂLUIRI halucinante de la Suceava: "Spitalul avea materiale de protecţie, dar erau ȚINUTE DEGEABA în depozite"

Secretarul de stat Ionel Oprea, cel care a fost detaşat la Spitalul Judeţean Suceava ca să gestioneze criza epidemiologică, după infectarea în masă a cadrelor medicale, a declarat că unitatea avea materiale de protecţie în depozite.

„Spitalul este un focar epidenic, care nu trebuia să apară, pentru că aici este personal medical care ştia că lucrează cu bolnavi şi trebuia să aibă norme, să protejeze, să contracareze potenţialul de contaminare al acestui virus. Nu şi-au luat măsuri, ba, mai mult, s-au plimbat, ştiind că sunt bolnavi şi contaminează la rândul lor”, a declarat Ionel Oprea, pentru "Adevărul".

Întrebat dacă Ministeul Sănătăţii are vreo vină pentru dezastrul de la Suceava, el a spus că n-a venit la spital ca să facă anchete.

„Eu n-am venit aici să fac anchetă. Eu am fost numit cu o zi înainte să vin aici. Nu sunt în situaţia de a vă oferi o informaţie precisă dacă este de vină ministerul sau dacă sunt de vină doctorii. Acum suntem de vină toţi. După cum ştiţi, ţara a fost prinsă nepregătită. Spitalele n-au avut de la început mijloacele adecvate. Se vor face după ce va trece această nenoricre mondială şi vom trage concluzia toţi”, a mai spus Ionel Oprea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-07Parerea ta...

NICU
08 Apr 2020

Medicii veneau la serviciu pentru doua ore apoi plecau la clinicile lor private,o parte dintre ei .Cat despre materialele avute in magazii ,nici nu stiau macar sa le foloseasca,acuma incep sa se victimizeze,fac inregistrari telefonice pentru a arata ca au primit ordine abuzive...medicul este suveran in timpul actului medical zice o lege...dar acolo nu este valabila decat atunci cand convine unora. Bravo medicilor militari ca ne arata mizeria din acest spital ce opune atata rezistenta la bunul mers al actului medical !
CIORDEALA
08 Apr 2020

An fleac . V am ciuruit . Veneau sa ia ciubuc si sa ia medicamente din spital , pentru a le da la farmaci pentru vinzare din nou . Eu am cumparat de la farmacia spitalului universital municipal Bucuresti , pastile pentru tata . Era internat acolo . Reteta au dato medici , zicind ca nu au pastile in depozit . Dar la farmacia de la parter avea . Cu bani platit de mine . L am dus la etajul 7 si poate i lea dat , la tratament . Asta este realitatea
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz