2020-02-25 09:35

Dezvăluiri INCREDIBILE ale primului avocat al lui Dincă: A recunoscut crimele imediat după ce a discutat singur cu un poliţist

 |  10:31
Dezvăluiri INCREDIBILE ale primului avocat al lui Dincă: A recunoscut crimele imediat după ce a discutat singur cu un poliţist

Primul avocat al lui Gheorghe Dincă, Bogdan Alexandru, s-a decis să rupă tăcerea și să ofere informații în premieră la România TV.

Bogdan Alexandru a fost primul avocat al lui Gheorghe Dincă, cel care a recunoscut că a omorât-o atât pe Alexandra Măceşanu, cât şi pe Luiza Melencu.

Avocatul a declarat în exclusivitate, la România TV că Gheorghe Dincă a recunoscut crimele la scurt timp după ce a discutat cu un poliţist. Bogdan Alexandru a precizat că Dincă a solicitat să rămână singur cu poliţistul respectiv atât înainte de percheziţii, cât şi în timpul acestora.

Dezvăluiri şoc despre cum a fost răpită Alexandra Măceşanu. "Există filmări. Se vede cum o loveşte cu pumnul în faţă"

"A mărturisit prima dată în timpul percheziţiei, din data de 28, duminică 28 iulie, în mod surprinzător pentru toată lumea, inclusiv pentru mine ca avocat al dânsului, în condiţiile în care timp de două zile purtasem discuţii, unele legate chiar de probele din dosar, unde îi explicasem ce probe sunt în sensul acuzării şi că trebuie foarte bine să se gândească şi să spună adevărul. În mod surprinzător, în timpul percheziţiei din data de 28 iulie, sunt anunţat de anchetatori că dânsul doreşte să-şi recuonască faptele şi să mergem să asistăm la această recunoaştere. M-a surprins pentru faptul că purtasem o discuţie destul de amplă pe această temă atât în ziua de 27 sâmbătă, cât şi 28, şi poziţia lui a fost constantă, în sensul că nu cunoaşte cine sunt aceste fete, şi chiar la un moment dat, făcându-se ... erau insistenţe din partea anchetatorilor să recunoască ptentru că în opinia lor era vinovat şi trebuia să spună adevărul, chiar s-a enervat la un moment dat ... că prea se insista să recunoască fapta şi el mergea pe nerecunoaştere. Deci în raport cu această situaţie, evident că nu puteai să te gândeşti că în curând vei avea o recunoaştere din partea inculpatului. (...) A cerut să stea de vorbă cu un poliţist şi să fie singur cu acest poliţist. Sper să nu mă înşel, dar pe acel domn poliţist eu nu l-am văzut în grupul poliţiştilor de la Dolj, ci l-am văzut doar la faţa locului acolo. Presupun că e un poliţist de la Olt. A rămas singur cu acel poliţist, chiar mi-a solicitat să rămână singur cu acel poliţist. Au stat de vorbă aproximativ o oră sau mai bine. După acest episod, a recunoscut imediat, e vorba despre minute. Deeci după ce s-a încheiat discuţia... Vă mărturisesc sincer că pe acel domn poliţist l-am văzut discutând şi cu o zi înainte, în timpul percheziţiilor cu inculpatul, fapt pentru care, şi a doua zi, dânsul a solicitat să discute cu dânsul şi a discutat inclusiv cu soţia inculpatului acest poliţist", a explicat primul avocat al lui Gheorghe Dincă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine