2020-02-28 21:27

DEZVĂLUIRI. Jocurile de CULISE “țesute” de Carmen DAN la vârful Poliției Române, pe relația Gratia-Teleorman

 |  13:50
DEZVĂLUIRI. Jocurile de CULISE “țesute” de Carmen DAN la vârful Poliției Române, pe relația Gratia-Teleorman

Scandalul declanșat de către ministrul de Interne Carmen Dan, în cazul polițistului Eugen Stan acuzat de pedofilie și agresiuni sexuale în mai multe dosare, și care, ulterior, a condus la demiterea premierului Mihai Tudose, are și un aspect mai puțin cunoscut. Un pion principal în acest scandal a fost actualul adjunct al șefului Poliției Române, chestorul Marius Mihai Voicu, fostul șofer al lui Petre Tobă și fost șef al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB), în perioada ianuarie 2015 – septembrie 2017.

Protejatul special din MAI

 

Imediat după declanșarea scandalului, ministrul Carmen Dan a cerut demiterea inspectorului general al Poliției Române, chestorul Bogdan Despescu, pentru că a fost nemulţumită de felul în care a acționat în cazul polițistului de la Brigadă Rutieră acuzat de agresiuni sexuale. “Informaţia că autorul agresiunii din decembrie 2016 era polițist în cadrul Brigăzii Rutiere a ajuns obligatoriu la cunoștința chestorului Bogdan Despescu”, declara Carmen Dan la acea vreme. Doar că premierul Mihai Tudose nu a dat curs solicitării, iar asta a dus la un scandal care a avut ca efect îndepărtarea acestuia din fruntea Guvernului. Ulterior, șeful Poliției Române, Bogdan Despescu, a fost demis de premierul interimar Mihai Fifor, iar în locul său a venit șeful DGA, Cătălin Ioniță. Însă, ceea ce se știe mai puțin este faptul că acest scandal, soldat cu demiterea lui Despescu și Tudose, a fost regizat de ministrul Carmen Dan ca să-l protejeze pe chestorul Mihai Voicu. În calitatea sa de director general al DGPMB, în perioada ianuarie 2015 – septembrie 2017, Mihai Voicu a știut permanent despre cazurile de pedofilie și agresiuni sexuale de la nivelul Capitalei, dar n-a fost întrebat de nimeni din conducerea Ministerului de Interne, mai ales de când fosta secretară de școală din Videle, Carmen Dan, păstorește această instituție. De ce? Potrivit surselor noastre, dintr-un motiv foarte simplu: Mihai Voicu este născut în aceeași localitate din Teleorman din care provine și Liviu Dragnea - comuna Gratia. Și cum Carmen Dan vine tot din Teleorman, și este și protejata lui Dragnea, iar Voicu este consătean cu liderul PSD, parcă se explică de ce adjunctul de la vârful Poliției Române a fost protejat în scandalul polițistului Eugen Stan.

 

Scenariul lui Carmen Dan, dejucat de Mihai Tudose

 

Un eveniment mai puţin mediatizat a avut loc în septembrie 2017, atunci când şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu, nu a fost de acord cu impunerea lui Mihai Voicu pe funcţia de adjunct al inspectorului general, dar ministrul Carmen Dan a fost cea care a decis. Potrivit surselor noastre, Carmen Dan a dorit ca imediat după declanşarea scandalului cu poliţistul pedofil să-l demită pe Despescu şi, în locul său, să-l numească interimar, pentru şase luni, pe chestorul Mihai Voicu. Numai că premierul Mihai Tudose a dejucat scenariul ministrului Carmen Dan şi nu l-a demis pe Bogdan Despescu. Ulterior, Despescu a fost demis de premierul interimar Mihai Fifor, iar în locul său a venit comisarul sef Cătălin Ioniţă, cel care iniţial refuzase funcţia. De fapt, prin aceste mutări, tot chestorul Mihai Voicu conduce Poliţia Română, chiar dacă, în scripte, figurează comisarul şef Cătălin Ioniţă. Cine vede CV-ul lui Voicu constată ascensiunea fulminantă şi surprinzătoare a acestuia, de la agentul de Poliție Rutieră din 1999, la directorul general al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, în 2015 și până la chestorul impus în septembrie 2017 ca adjunct al inspectorului general al Poliției Române.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-06Parerea ta...

VFD
06 Feb 2018

si noi vrem sa "neo tragem" in culise carmenuto!!!
NEGRO
06 Feb 2018

Ceea ce si-au dorit cei care au votat PSD au. Si vor avea in continuare ca incununare a ceea ce se datoreaza alegerilor lor. PSD urmasul PCR aripa cominformista condusa de agentii KGB Moscova, si-au propus din 1989 trecerea proprietatii comune in mana unor detinatori ai chieilor acestei societati. Acestia au luat totul, fara sa se mai gandeasca la Tara si mai ales la fraierii care i-au imbogatit. Ceea ce au facut cu furtul organizat ip FSN -devenit mai apoi -PDSR- iar prin tradarea Theodor Athanasiu, PSD, este un imens faliment. Acesta se numeste acum Romania. Incercarea de a mai drege busuiocul din partea celor ce se considera inca cu emfaza conducatorii Romaniei nu prea tine. Ei merg cu hei rup-ism irational, cu propaganda usoara, rupta de realitatile rezultate din nebunia lor si incearca cu disperare sa se mentina la suprafata. Le este greu. Noua cu atat mai mult. Dar trebuie sa le facem fata. Desi e tarziu. Dar sa-i dam jos. De-abia atunci Romania va putea respira. De-abia atunci isi va putea promova adevaratele valori care sa o salveze de nebunia submediocrilor ajunsi... Acum este nevoie de noi sa ne salvam Tara si pe noi insine. Daca ju, vom pati ca industria Romaniei, ca agricultura acestei tari, ca transporturile si comerrtul. Daca nu, vom iesi din Europa cu surle si trambite PSD -ste si ne vom indrepta catre Marea Rusie. Acolo unde omul este doar o eroare a istoriei, acolo unde dreptatea este doar un vis presarat peste tot cu cadavre umane. Aceasta este calea PSD-ALDE. Calea noastra este alta. Sa avem grija de noi si de Tara a carei limba o mai vorbim inca! Sa-i lasam pe bugarii din Teleorman sa-si cante lor insile prohodul!. Asa sa ne ajute Dumnezeu!
DR DESPESQ OT GABY MECLAN
06 Feb 2018

Daca are35ani,voicu e chestor nu cms sef,c-asa-i in politie...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine