2020-07-03 17:02

Dezvăluiri scandaloase făcute de șefa spitalului din Wuhan: Mi s-a cerut să nu spun nimănui...

 |  13:00
Dezvăluiri scandaloase făcute de șefa spitalului din Wuhan: Mi s-a cerut să nu spun nimănui...

Șefa departamentului de urgenţă al spitalului central din Wuhan, epicentrul epidemiei mondiale de COVID-19, dezvăluie că a fost cenzurată de către oficiali, pentu a nu spune nimic despre noul coronavirus.

Medicul Ai Fen îţi spune că ar dori să se întoarcă în timp. „Dacă colegii mei ar fi fost avertizaţi mai devreme nu ar fi murit. Dacă aş fi ştiut cum va evolua epidemia aş fi trecut dincolo de mustrare. Aş fi vorbit despre asta peste tot ”.

După câteva ore, Ai Fen a fost mustrată de biroul disciplinar al spitalului şi a fost acuzată că dăunează stabilităţii. „Mi s-a cerut să nu spun nimănui, nici măcar soţului meu. M-am simţit de parcă singură am ruinat viitorul orasului Wuhan. Am fost disperată. Ei spun că sunt un informator dar eu nu mi-am făcut decât treaba. Ca şi alţi şapte medici, Li Wenliang a fost pedepsit şi apoi chemat de poliţie pentru a dezvălui „zvonuri false”, a declarat Ai Fen pentru revista People.

La începutul lunii martie, în secţia de urgenţă de la Spitalul Central, s-au înghesuit în fiecare zi 1.500 de pacienţi. Peste 200 de angajaţi ai spitalului au fost infectaţi, patru au murit, iar mai mulţi sunt în stare gravă.

Trei zile mai târziu cenzorii au câştigat bătălia. Când colegul lui Ai Fen Li Wenliang a murit din cauza virusului pe 6 februarie, un val de furie a izbucnit pe reţelele sociale cu sloganul: „Vrem libertatea de exprimare”. Guvernul a încercat atunci timp de cinci ore să stingă conflictul, însă, în cele din urmă tânărul doctor a fost făcut erou naţional.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-15Parerea ta...

TRIST
17 Mar 2020

„Dacă colegii mei ar fi fost avertizați mai devreme nu ar fi murit. Ne întrebam cu toții uneori ce înseamnă cu adevarat corectitudinea muncii, informația de buna calitate si instruirea ? Dar romanii cunosc lipsa de informați, șpagă, nepăsare, corupția, si scara ierarhica . Datorita lor PSD, UDMR, ALDE, Pro Romania
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz