2019-10-17 23:41

Dezvăluiri scandaloase în problema ocupării posturilor de directori în şcoli

 |  16:26
Dezvăluiri scandaloase în problema ocupării posturilor de directori în şcoli

P24

Fostul ministru al Educaţiei, Mircea Dumitru, susţine că se fac presiuni asupra directorilor care au promovat concursul să renunţe la post. El spune că inspectorii şcolari au aşteptat schimbarea de partid, acesta fiind motivul pentru care sute de şcoli au rămas fără directori. Dimitru afirmă că în 29 decembrie a cerut cercetarea disciplinară a inspectorului şcolar al Municipiului Bucureşti, situaţie peste care “s-a aşternut tăcerea”.

Într-o postare pe Facebook, fostul ministru al Educaţiei, Mircea Dumitru, susţine că numărul şcolilor care nu au directori este mult mai mic decât cel anunţat de secretarul de stat Liviu Pop. El dă exemplul Capitalei şi al Bacăului, unde inspectorii şcolari au încălcat cu bună ştiinţă metodologia şi au refuzat să numească directorii, în aşteptarea schimbării de la partid. “Dacă scădem din 665 numărul de școli din cele două judeţe, ne mai rămân puţin peste 350”, spune Dumitri. El mai scrie că numărul excepţiilor ar fi fost mult mai mic dacă ar fi fost respectată metodologia fixată de minister în toate județele. Fostul ministru susţine că are informații potrivit cărora se pun presiuni pe profesorii care au ocupat funcțiile de directori în mod corect, prin promovarea concursului, să demisioneze. ”Nu este întotdeauna comod să spui adevărul, mai ales dacă cei care nu vor, sau nu pot să-l vadă, nu sunt puţini. (...) Când am fost sesizat de neregulile de la Bucureşti, am semnat, în 29 decembrie, ordinul pentru cercetarea disciplinară a inspectorului şcolar al Municipiului București. S-a aşternut liniștea peste asta”, spune Dumitru.

Liviu Pop, recent numit secretar de stat în minister, a susţinut că a fost luată decizia de a fi puşi în funcţii directorii care nu au promovat examenul sau cei care nu s-au prezentat să ocupe posturile vacante, deoarece au început cursurile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-12Parerea ta...

POLITIZARE
10 Ian 2017

Scopul sistemului mafiot din invatamant construit de-a lungul anilor de pSD estede a tine sub contro l politic cadrele didacti ce .Aceasta organizatie m afiota are tot interesul ca invatamantul sa nu pro greseze , pentru ca masin aria lor de vot formata d in analfabeti , inculti s i cadre didactice submedi ocre cu carnet psd sa-i a jute sa vina la putere di n 4 in 4 ani.Din acest mo tiv mediul universitar a creat fabrici de diplome , si un procent foarte ma re de plagiatori.Invatama ntul romanesc este in con tinuare pe ultimul loc in Europa din cauza psd si a mafiei din sistem. Prin votul lor cadrele didact ice au contribuit la intr etinerea sistemului mafio t , unde sunt promovate N ON VALORI CU CARNET PSD.
POLITIZARE.
10 Ian 2017

Acest liviu pop este o nu litate fugit din randul s indicatelor tocmai in fru ntea ministerului.Este ex act activistul psd care a aparat plagiatul ordinar al penalului ponta.Acest ''yes man '' este sl uga credincioasa a mafiei bolsevice psd.
BOGU
10 Ian 2017

Mai Mircea dumitru....De ce în 29 dec....Ce ai fa cut pana atunci ....Ai fo st ocupat cu albirea lui Codruța ?? Ești un m ercenar ce execută ordin e de la cei ce te-au numi t PUTEAI SA AI COLOAN A VERTEBRALA....DAR AȘA AI DEVENIT LA BATRANETE U N GUNOI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray