2019-07-24 09:40

Digi24: Vlad și Mircea Cosma sunt PLECAŢI din ŢARĂ!

 |  13:52
Digi24: Vlad și Mircea Cosma sunt  PLECAŢI din ŢARĂ!

Fostul deputat Vlad Cosma și tatăl său, Mircea Cosma, fostul președinte al Consiliului Județean Prahova, nu se află în acest moment în țară, ci în Italia, potrivit unor informații obținute de Digi24. În cazul celor doi urmează să se anunțe luni decizia definitivă în procesul în care sunt acuzați de luare de mită și în care au fost condamnați, în primă instanță, la pedepse cu închisoare.

Potrivit informaţiilor Digi24, Mircea Cosma şi Vlad Cosma sunt în Italia, cu toate că astăzi este o zi decisivă pentru familia Cosma, cea care a declanşat un scandal fără precedent în justiţie prin acuzaţiile aduse procurorilor anticorupţie din Ploieşti.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, şi fiul său, fostul deputat social-democrat Vlad Cosma, aşteaptă luni sentinţa finală de la Înalta Curte. În prima instanţă, cei doi au primit 8, respectiv, 5 ani de închisoare, într-un dosar în care sunt acuzaţi că au luat mită de un milion de euro.

Citiți și: Decizia definitivă în procesul lui Vlad și Mircea Cosma, așteptată azi

La Înalta Curte este așteptată decizia completului de cinci judecători, dar încă nu a fost stabilită ora. Va fi o ședință publică, însă Vlad și Mircea Cosma nu și-au făcut apariția. Informațiile Digi24 arată că cei doi ar fi în Italia. Trebuie spus că în privința lor nu există nicio restricție de deplasare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-05Parerea ta...

ANONIM
05 Mar 2018

DUMNEZEU INCA NE IUBESTE. INCOMPETENTA CRASA,DEMAGOGIA EXACERBATA SI MAFIOTISMUL MANIFESTAT CU CRUZIME AU CONDUS LA DECREDIBILIZAREA TOTALA A CLASEI POLITICE POSTCOMUNISTE. ACTIUNEA DE ANVERGURA mediatico-judiciară a operațiilor “MANI PULITE” din ROMANIA a fost declansata de catre cei care au lansat TEORIA STATULUI PARALEL existent in tara noastra si va continua pana la SCHIMBAREA IN TOATALITATE A CLASEI POLITICE IMPOSTOARE MAFIOTIZATE formata in ultimii 28 de ani din grupari infractionale de crima organizata. Ancheta ESTE deschisă împotriva corupției, în special din rândul oamenilor politici, care in ultima instanta nu au mai acceptat nu sa fie TRANSPARENTI sau de BUNA CREDINTA, etc , ci nici SPP-ul ori Jandarmeria Romana sa le fie aproape , sa le ofere securitate. AU REFUZAT SI LOCUINTELE DE LA RAPPS ca demnitari ai statului locuiesc unde vor muschii lor ( CAPII MAFIEI) pentru a nu fi monitorizati.
UDREA IN COSTA RICA
05 Mar 2018

veniti la mine mankatzashhh....sa ne lingem la fofoloanca si sa facem paranghelie pe banii prostilor din Romania
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray