2020-07-15 19:53

DIICOT l-a ferit de presă pe monstrul din Caracal / Politicienii, aduși pe ușa principală, pe criminal pe ușa din spate

 |  19:09
DIICOT l-a ferit de presă pe monstrul din Caracal / Politicienii, aduși pe ușa principală, pe criminal pe ușa din spate

Gheorghe Dincă a ajuns, joi seară, la sediul DIICOT din Capitală pentru a fi audiat de procurori, urmând ca bărbatul să își petreacă noaptea în Arestul Central din București. Procurorii țin la imaginea monstrului din Caracal și l-au ferit de presă. Dacă pe politiceni și alte vedete le bagă pe ușa principală, pe Dincă, procurorii l-au adus pe o intrare din spate.

Vineri, Dincă va fi supus testului poligraf, la sediul IGPR, scrie stiripesurse.ro.

DIICOT anunță că dosarul privind crimele din Caracal, preluat de la colegii din Craiova, va fi instrumentat sub coordonarea directă a procurorului-șef, Felix Bănilă, iar soluționarea cauzei a fost asumată de procurori cu funcții de conducere, ancheta fiind derulată cu „maximă celeritate”.

„Urmare a preluării dosarului nr. 203/D/P/2019 de la Serviciul Teritorial Craiova de către D.I.I.C.O.T – Structura Centrală – Secția de Combatere a Criminalității Organizate, soluționarea acestuia a fost asumată de către procurori cu funcții de conducere din cadrul direcției sub coordonarea directă a procurorului șef, urmărirea penală fiind desfășurată cu maximă celeritate pentru stabilirea adevărului judiciar”, informează DIICOT.

Procurorii DIICOT, structura centrală, au preluat, joi, dosarul crimelor din Caracal, de la structura Direcției din Craiova.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz