2020-08-12 13:22

Directorul CFR Călători conduce compania prin…vorbe

 |  12:53
Directorul CFR Călători conduce compania prin…vorbe

Fostul ministru tehnocrat al Transporturilor, Dan Marian Costescu, garantat și susținut de PDL și de Vasile Blaga, a ajuns, ca urmare a trocului politic, să fie numit de ministrul Transporturilor, Lucian Bode, la sfârșitul lunii ianuarie, în funcția de director general al companiei CFR Călători.

Numai că, imediat după ce s-a văzut vătaf la CFR Călători, acesta a decis să delege aproape toate competențele către directori din subordine. Potrivit unui oficial al Ministerului Transporturilor, Dan Marian Costescu fuge de răspundere și dă numai dispoziții verbale către subalterni. Nici măcar acum, când s-a decretat starea de urgență, Costescu nu semnează vreun document, ci continuă să comunice prin dispoziții emise „conform dispoziției verbale a directorului general”. Atunci, se pune întrebarea de ce mai este nevoie de un director general la CFR Călători, dacă acesta și-a delegat atribuțiile și conduce doar prin dispoziții verbale?


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-19Parerea ta...

CUC
18 Mar 2020

ACEST DOMN DIRECTOR SE CREDE IN CONTINUARE MINISTRU..CREDE CA E PE TARLAUA MA- SII, TOTI SUNT NISTE NESTIUTORI, ASA A FACUT SI LA CFR SA, CA SA NUMAI ZIC CA NU L A TAIAT CAPUL LA NIMIC BUN CAT A FOST MINISTRU. DOMNULE JOHANIS DU- L DOMNULE DE AICI CA ITI FACE NUMELE DE RAS. CA DE SE PURTA ALTFEL AMETITUL ALA DE DOROBANTU, DACA AR FI AVUT CEVA OMENIE IN CAPUL LUI, AZI AR FI FOST TOT DIRECTOR GENERAL LA CALATORI. TREABA ESTE CA SCAPARAM DE DRACU SI DADURAM DE FRA- SU. ASTIA AI LUI CIOLOS CU FRANCEZA LOR HABAR NU AU DE CALE FERATA. SI SE CRED PUSI ACOLO - PURTUJUR- IAR CFR- UL E RUPT IN CUR.FARA CUVINTE.
ZENOVIA
19 Mar 2020

Desi suntem in stare de urgenta , la SNTFC CFR Calatori nu s-a luat nicio masura pentru prevenirea infectarii cu COVID19 , deci nicio masura . Rusine sa va fie .
GRIGORE
19 Mar 2020

Reducerea saptamanii de lucru este masura pe care vor sa o ia cei de la Calatori. Oare cu ce ajuta salariatii care pana la urma pierd 20% din leafa ? Cu ce îi protejeaza de virus ? Cineva trebuie sa raspunda de aceasta nepasare crasa a celor din Ministerul Transporturilor .
POPA INGINERU GHEORGHE
19 Mar 2020

asa a fost obisnuit si cand a fost ministru lasand la CNCF CFR SA pe puplia lui Chiper Marius.Mare director venit de la SC UNICON CONSTRUCT ,mare specialist in constructii feroviare,care a anulat Reabilitarea liniei CF BALOTA _SIMIAN .
VASILE
19 Mar 2020

Dorobantu își asuma tot , a fost cel mai tare SMART . Nu mai găsim noi ...
RALU DRAGOMIR
20 Mar 2020

Din ianuarie și pana în prezent sa remarcat cu plimbări și poze societatea e condusa de grupul bine cunoscut de oameni dubioși și care capuseza CFR Călători e dezastrul Omu umbla după imagine nu îl interesează de Salariați și nici de cfrcalatori folosește metoda brenduita de la Caracal
IORDAN SUCIU
20 Mar 2020

Tipu e depăși de situație pălăria prea mare a redus trenurile rentabile la greu cum va respecta CONTRACTUL de servicii publice??? Întrebare la care se așteaptă răspuns
ACARU PAUN
23 Mar 2020

Omu traieste in lumea lui. Toata lumea se fereste de coronavirus, numai personalul cfr calatori e gramada la serviciu. Respectati Ordonanta militara nr.2!
GRIGORE
04 Apr 2020

Prin vorbe , prin vorbe conduce dar acum merita felicitat , trateaza COVID19 cu CO si CFS !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz