2020-08-10 19:51

Directorul general al Transelectrica, impus de Bădălău, și-a falsificat diploma de studii!

 |  15:23
Directorul general al Transelectrica, impus de Bădălău, și-a falsificat diploma de studii!

Ministrul Economiei, controversatul baron giurgiuvean Niculae Bădălău, l-a impus în fruntea Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA, pe 21 iunie 2019, pentru patru luni, pe Marius Dănuț Carașol.

În prezentarea datelor biografice, aflate pe site-ul companiei, se menționează că „Domnul Marius Dănuț CARAȘOL este absolvent al Facultății de Electrotehnică din cadrul Universității Politehnica București” (vezi documentul în facsimil). În plus, în CV-ul postat de acesta pe site-ul companiei (vezi documentul în facsimil) el menționează că este „diplomat inginer” și că, între anii 1999 și 2005, a urmat cursurile Facultății de Electrotehnică din cadrul Universității Politehnice București. Mai prebuie precizat că, pe data de 21 decembrie 2018, Marius Dănuț Carașol a fost numit preşedinte al Directoratului CNTEE Transelectrica SA.

Numai că, surpriză! Rectorul Universității Politehnice București, Mihnea Costoiu, a precizat, în scris, pentru PUTEREA, că „persoana menționată de dumneavoastră în solicitare (n.r. - Marius Dănuț Carașol) a fost student al UPB, dar nu a finalizat studiile” (vezi documentul în facsimil). Practic, rectorul PSD, senatorul Mihnea Costoiu, a confirmat că directorul general impus de Niculae Bădălău la conducerea Transelectrica nu este absolvent al Universității Politehnice București, așa cum se menționează pe site-ul operatorului național de transport de energie electrică din România și cum a menționat acesta în CV-ul postat pe site-ul Transelectrica. Astfel, reiese că diploma directorul Marius Dănuț Carașol este falsă sau nu este emisă de UPB.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-18

Mai multe imagini:
Directorul general al Transelectrica, impus de Bădălău, și-a falsificat diploma de studii!
zoom


Documente:Parerea ta...

PETROV
22 Noi 2019

L-o electrocutat diploma.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz