2019-11-18 06:43

DNA a rămas cu buza umflată. ÎCCJ a respins preschimbarea TERMENULUI în dosarul lui Liviu DRAGNEA

 |  14:16
DNA a rămas cu buza umflată. ÎCCJ a respins preschimbarea TERMENULUI în dosarul lui Liviu DRAGNEA

Următorul termen în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman, în care este judecat şi Liviu Dragnea, va avea loc în 20 mai, întrucât Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins preschimbarea acestuia.

Procurorii DNA ceruseră cu o zi înainte judecătorilor să preschimbe acest termen şi să acorde unul mai scurt, astfel încât dosarul lui Dragnea, dar și cel al lui Darius Vâlcov, să ie judecate mai repede. 

Demersul venise după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie stabilse, luni, ca următorul termen în dosarul DGASPC Teleorman, în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni de închisoare, să aibă loc în data de 20 mai.

De asemenea, marţi, Darius Vâlcov a depus la instanţa supremă o solicitare de amânare a apelului în dosarul în care a fost condamnat în primă instanţă la 8 ani de închisoare, motivând că vrea să-şi angajeze un avocat şi să-şi pregătească apărarea, magistraţii dispunând un nou termen pe 11 iunie.

În 21 iunie 2019, liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în acest dosar, pentru instigare la abuz în serviciu. El a fost achitat pentru infracţiunea de fals intelectual. 

Suspendarea executării pedepsei de doi ani primită de Liviu Dragnea în dosarul ”Referendumul” a fost anulată, iar cele două pedepse au fost contopite, rezultând o pedeapsă totală de trei ani şi jumătate de închisoare cu executare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-18Parerea ta...

FREACA MENTA
18 Apr 2019

FREACA TIPARU ; LA DAT CIUBUC SALARI SI PENSII COLOSALA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray