2019-10-20 04:39

DNA DEZVĂLUIE: Șeful CJ Neamț îi promitea GRAȚIERE lui Pinalti

 |  21:19
DNA DEZVĂLUIE: Șeful CJ Neamț îi promitea GRAȚIERE lui Pinalti

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, cercetat sub control judiciar pentru trafic de influenţă, îi promitea, prin intermediari, lui Gheorghe Ştefan graţiere cu doar câteva zile înainte de adoptarea controversatei Ordonanţe de urgenţă 13. Informaţiile apar în motivarea deciziei Tribunalului Bacău prin care Arsene a fost lăsat în libertate, decizie contestată de procurori.

În 2013, Gheorghe Ștefan i-ar fi dat 100.000 de euro, prin intermediari, lui Ionel Arsene pentru a interveni la conducerea ANI, astfel încât această instituție să-i facă un raport de incompatibilitate celui care conducea, la acea dată, Consiliul Județean Neamț, Culiță Tărâță.

Acest lucru nu s-a întâmplat și, în ultimii doi ani, Gheorghe Ștefan i-a cerut, tot prin intermediari, lui Ionel Arsene banii înapoi.

Judecătorii reiau, în motivare, informațiile despre o întâlnire pe care fiul lui Gheorghe Ștefan ar fi avut-o cu Ionel Arsene, în ianuarie 2017. Acesta din urmă i-ar fi returnat 20.000 de euro din cei 100.000 de euro și i-ar fi promis că Gheorghe Ștefan poate sta liniștit, întrucât PSD va da o ordonanţă de graţiere în următoarele zile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-27Parerea ta...

BOLSEVICII.
24 Ian 2018

Toti cei care modifica legile justitiei au interese obscure. Toti au clientela lor de penali pentru care fac aceste modificari. Acea comisie mafiota (nicolicea,iordache, cataniciu, serban, radulescu) trebui stramutata in Siberia lui putin bolsevicul.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray