2019-10-22 10:02

DNA: Funcționarii vor putea acorda nestingherit foloase necuvenite persoanelor juridice

 |  19:40
DNA: Funcționarii vor putea acorda nestingherit foloase necuvenite persoanelor juridice

DNA avertizează, în legătură cu preconizata modificare a Codului Penal și Codului de Procedură Penală, că va deveni foarte dificilă incriminarea conflictului de interese.

„Proiectul nu lămurește sintagma „raporturi comerciale”, cum a decis Curtea Constituțională, ci elimină cu totul societățile comerciale din textul de lege. Consecința este aceea că, un funcționar va putea acorda nestingherit foloase societăților comerciale față de care acesta are sau a avut un interes. Mai mult, Curtea Constituțională remarcase doar lipsa de previzibilitate a dispozițiilor legale și nicidecum faptul că nu s-ar justifica incriminarea acestor categorii de fapte”, arată DNA, într-un comunicat de presă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-18Parerea ta...

ROMANIA
18 Ian 2017

Iordache iesi in strada f m marii de trompetă a i nfractorilor.veti fi spul berat cât de curând de românii .toti infractor ii la puscarie impreuna c u jurnalistii mafiei
HAZNALELE DE PARTID.
18 Ian 2017

Degradarea morala si divi zarea societatii s-a facu t in Romania din cauza la trinei 3 si haznaua lui g hita fugaru care sustin i nterese de grup mafiot si duc un razboi mediatic i mpotriva justitiei. Min istrul justitiei PLAGIATO R ORDINAR a mai fost prot agonistul si din ''mart ea neagra ''.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray