2020-01-28 16:51

Doctoratul lui Bădălău, pus sub semnul întrebării

 |  11:37
Doctoratul lui Bădălău, pus sub semnul întrebării

Totul a pornit de la o afirmaţie a unui vechi „prieten” al lui Bădălău, Marin Anton, care, la vremea respectivă (noiembrie 2018), era încă la conducerea PNL Giurgiu.

Când Bădălău a fost numit ministru în Guvernul Dăncilă, Anton a ieşit într-o conferinţă de presă, în care declara: „Bădălău e subiectul zilei: ministru în Guvernul României. E un lucru bun că Giurgiu are un ministru, că e un ministru giurgiuvean. Mi-am dorit să avem un ministru de la Giurgiu, îl felicit pentru că s-a pus pe sine, acum aştept şi realizări, am şi ce critica de acum încolo”.

Numai că felicitările erau doar un început pentru Anton, care a aruncat apoi „bomba”: „Cu mare surprindere am aflat că are trei facultăţi, trei diplome, este şi doctor, doctor făcut la Târgovişte, la domnul Ţuţuianu. O să facem o sesizare în sensul acesta să vedem dacă lucrarea este conformă cu legalitatea, o să cerem o verificare asupra autenticităţii acestei lucrări de doctorat. (...) Nici prin cap nu mi-a trecut că domnul Bădălău are atâta tupeu să fie şi doctor. Să fii doctor înseamnă să ştii foarte multe în domeniul respectiv!”

Nu se ştie dacă Anton a mai avut sau nu timp să facă sesizarea de care vorbea, însă fostul preşedinte liberal de la Giurgiu nu este singurul care a atras atenţia asupra diplomei de doctorat a lui Bădălău şi a modului în care aceasta a fost dobândită.

Pentru că este vorba despre un doctorat obţinut – se pare – la Universitatea „Valahia” din Târgovişte, şcoală despre care se ştie că a fost controlată în permanenţă de oamenii PSD, şi care a creat mulţi absolvenţi de facultate, şi chiar doctori, la Giurgiu.

De altfel, pentru oamenii din politica giurgiuveană, faptul că Universitatea Valahia, din Târgovişte este o excelentă cale de a obţine diplome fără prea mult efort nu mai este un secret încă din anii 2000.

Şi nu este un secret nici faptul că principalul susţinător al lui Bădălău în demersul de obţinere a diplomei de doctorat la Târgovişte a fost bunul său prieten Adrian Ţuţuianu, sub a cărui „atentă coordonare” Bădălău a ajuns, în 2013, doctor în administraţie publică şi economie.

Interesant este, însă, faptul că în CV-ul oficial al lui Bădălău acest aspect este „omis”. Mai exact, CV-ul arată că Bădălău este,, din 2013 „Doctor în Științe Economice/Domeniul Management", disciplina principală studiată fiind „Managementul Administrației Publice. Strategii de Modernizare", dar NU precizează la ce instituție de învățământ a obținut diploma.

Ar fi interesant de aflat dacă Marin Anton îşi va continua demersul şi, mai ales, ce răspunsuri va obţine de la autorităţi. Cu alte cuvinte, cât de autentică este diploma de doctor a lui Bădălău…


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-08Parerea ta...

ANONIM
08 Mar 2019

Asta e doctor care te opereaza la buzunare.
# PERDUTE
09 Mar 2019

PERDUT IQ-ul și UN PISTOL!!!
COADA DRACULUI
10 Mar 2019

UN TIGAN BORIT FURACIOS SI GASCA LUI , AJUNS HOT SEF
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine