2019-09-22 21:37

Doctoratul lui KOVESI va fi analizat încă o dată de CNATDCU. Vezi ce legătură are această decizie cu GHIȚĂ și CIUVICĂ

 |  16:36
Doctoratul lui KOVESI va fi analizat încă o dată de CNATDCU. Vezi ce legătură are această decizie cu GHIȚĂ și CIUVICĂ

O nouă comisie de specialitate a Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) va analiza teza de doctorat a procurorului-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, după ce decizia iniţială de neplagiat a fost contestată, potrivit vicepreşedintelui CNATDCU.

"CNATDCU a dispus crearea unei noi comisii de specialitate care să reevalueze teza de doctorat a Codruţei Kovesi, asta după ce s-a depus o contestaţie la decizia iniţială de neplagiat dată de Consiliul General. Astfel, se întruneşte o nouă comisie care va fi votată de Consiliul General CNATDCU. După ce vor fi aleşi cei trei specialişti, teza acesteia va fi reevaluată, urmând ca decizia să fie votată de Consiliul General", a declarat, pentru Mediafax, vicepreşedintele Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU), Marius Andruh.

Contestaţia a fost depusă de către Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, a mai precizat Andruh.

Șefa DNA acuză o MANIPULARE

De altfel, în cea de-a opta înregistrare, fostul deputat Sebastian Ghiţă a vorbit din nou despre doctoratul Laurei Codruţa Kovesi.

"În cazul plagiatului doamnei Kovesi, Parchetul General a spus că nu a putut verifica zborul de la Cluj, cu avion privat, pentru că nu au găsit firma. Pentru că firma e în insolvenţă, iar Parchetul nu a reuşit să recupereze nişte documente. Eu cred că a minţit. Iată factura din 27 iulie 2012, cea care dovedeşte că împreună cu Mihnea Costoiu am fost la Cluj, pentru a o acoperi pe Kovesi. Aţi văzut toţi cu comisia aceea a ministerului a păcălit legea, a minţit şi a încercat să demonstreze ceva ce ne este clar tuturor. A încercat să demonstreze că Kovesi a plagiat doar puţin şi în în părţile esenţiale, dar în realitate ei au verificat doar 100 de pagini din 400 şi nu au folosit un software deloc", a transmis Ghiţă.

Procurorul-şef DNA a replicat însă că este vorba de o manipulare în cazul său.

"A fost prezentată o factură referitoare la deplasarea făcută la Cluj pentru a se «rezolva», pun între ghimele pentru că nu poate fi adevărat, cercetarea mea în cazul de plagiat în 2012. Vă rog să vă uitaţi pe factură jos. Comanda pentru factură a fost făcută în 2009, iar plata în 2012. Cum e făcută în 2009 o comandă pentru un avion privat, ştiind că în 2012 Codruţa Kovesi va fi investigată pentru plagiat? Este din nou tehnică de manipulare şi îmbinare a unor chestiuni adevărate cu minciuni. Poate factura e adevărată, dar este folosită în alt context", a precizat Laura Codruţa Kovesi, într-un interviu acordat ziare.com.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-17Parerea ta...

MINISTRUL JUSTITIEI PLAGIATOR
17 Ian 2017

Sluga lui voiculescu pusc ariasul , ciumpilica sa v erifice impreuna cu toata clica de la haznaua 3 do ctoratul luat la fabrica de diplome din Chisinau d e actualul ministru al ju stitiei iordache. L-a plagiat pe (atent ie bolsevici ) SOROS SI P E MIHiAI RAZVAN. UNGUREAN U. ACUM SA ARATE HAZNAUA 3 CA NU MANIPULEAZA. LA PLAGIATUL LUI PONTA N U AU SCOS O VORBA . UNDE- CORECTITUDINEA CREERE SPA LATE ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray