2020-07-09 05:02

DOVADA: Minister care nu mai EXISTĂ primește BANI de SALARII!

 |  22:22
DOVADA: Minister care nu mai EXISTĂ primește BANI de SALARII!

Situație absolut penibilă în Guvern. Ministerul de Finanțe a publicat un Ordin în Monitorul Oficial în care sunt enumerate instituțiile publice care au cerut și vor primi bani de salarii înainte de Paști, bani care vor fi plătiți pe 5 aprilie. Printre ministerele enumerate apare, surprinzător, Ministerul pentru Consultare Publică și Dialog Social, minister care nu mai există din luna ianuarie.

Ce a semnat Teodorovici

DOVADA: Minister care nu mai EXISTĂ primește BANI de SALARII!
zoom

Astfel, în temeiul prevederilor art. 53 alin. (2) din Legea nr. 500/2002 privind finanţele publice, modificările şi completările ulterioare, şi ale prevederilor art. 10 alin. (4) din Hotărârea Guvernului nr. 34/2009 privind organizarea şi functionarea Ministerului Finanţelor Publice, cu modificările şi completările ulterioare, ministrul finanţelor publice emite următorul ordin: 

Art. II. - Prin derogare de la prevederile art. 2 din Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 86/2005 pentru reglementarea datei plăţii salariilor la instituţiile publice, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 108 din 2 februarie 2005, cu modificările şi completările ulterioare, ordonatorii principali de credite înscrişi în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin achită în luna aprilie 2018 salariile aferente lunii martie 2018 la datele stabilite în aceasta.

DOVADA: Minister care nu mai EXISTĂ primește BANI de SALARII!
zoom

La punctul 49 din lista aprobată de Ministerul Finanțelor apare Ministerul pentru Consultare Publică și Dialog Social.

Ministerul desființat

„Atribuțiile Ministerului pentru Consultare Publică și Dialog Social vor fi preluate de alte structuri guvernamentale", a declarat Viorica Dăncilă la preluarea mandatului pe 26 ianuarie 2018.

Ministerul pentru Consultare Publică și Dialog Social a fost înființat în ianuarie 2017 și a fost condus de către Gabriel Petrea, președinte național al TSD.

Monitorul Oficial cu Ordinul publicat:

http://www.monitoruloficial.ro/emonitornew/emonviewmof.php?fid=MS43NzI2MTA2ODYyOTQ1RSszMA==


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-05

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ANONIM
03 Mai 2018

Si asa - se pare ca e posibil - sa se fure banul public ! Om tot fi noi tara tuturo posibilitatilor pan` s-o alege praful complet!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz