2020-08-09 21:13

DOCUMENT. Fost lider PMP îl ”TOARNĂ” pe Traian Băsescu: ”Lua 1500 de dolari pentru adeziunea față de politica PCR”

 |  16:14
DOCUMENT. Fost lider PMP îl ”TOARNĂ” pe Traian Băsescu: ”Lua 1500 de dolari pentru adeziunea față de politica PCR”

Radu Cristescu, fost vicepreședinte PMP, publică pe Facebook un document atribuit fostei Securități și susține că fostul președinte, Traian Băsescu, a primit 1500 de dolari în calitate de colaborator.

DOCUMENT. Fost lider PMP îl ”TOARNĂ” pe Traian Băsescu: ”Lua 1500 de dolari pentru adeziunea față de politica PCR”
zoom

”Despre Băsescu Traian precizăm că își manifestă pe deplin adeziunea față de politica PCR și am ordonat susținerea sa materială cu suma de 1500 de dolari SUA pentru subvenționare rețelei în cadrul noilor deziderate”, se arată în ceea ce pare a fi o notă transmisă fostului șef al Securității, Iulian Vlad în octombrie 84.

Redăm mai jos integral postarea lui Radu Cristescu pe Facebook:

”Ce o fi asta???

După cum bine știm turnătorul Petrov, alias Băsescu, a avut doua declarații vis a vis de faptul ca a fost turnător al Securității:

-una dintre declarații în care sfidează inteligenta tuturor romanilor, sfidând bunul simt, spune ca nu a stiut ca CI-stul, cel căruia îi turna, era de la securitate.

-în cea de a doua declarație recunoaște ca scrisul este al lui, adică, da, a turnat, dar ca nu a fost remunerat, adică nu a primit bani pentru turnătorii.

Oare 1500 de dolari cât primea el pe vreme lui Ceaușescu nu erau bani?

Citiți documentul de mai jos!

Ce zici Petroave de asta?!? Ai luat sau nu ai luat bani?”

Fostul președinte, Traian Băsescu, a declarat, săptămâna trecută, în faţa instanţei de la Curtea de Apel Bucureşti, unde se judecă dosarul său cu CNSAS, că nu a stiut că serviciul de contrainformații militare reprezintă securitatea și, de asemenea, că nu a știut că i s-ar fi alocat un nume conspirativ şi a subliniat că rapoartele sale sunt semnate „căpitan Traian Băsescu”. Instanța se va pronunța pe 20 septembrie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-12Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
12 Sep 2019

cum a putut sa ajunga presedinte asemenea hahalera ? a fost santajat prin gruparea Udrea-Cocos-Bittner sa fie slugoiul comunistilor acest mincinos parsiv care a nenorocit o gramada de oameni in jurul lui.Toti cu care a avut de-a face au fost injunghiati cu cutitul in spinare pe modelul Brutus
GICA
14 Sep 2019

In anul 1984 Traian Basescu era comandant de nava. A venit la Anvers in 1987. Poate a fost colaborator insa, documentul anexat nu este real.
GICA 2
14 Sep 2019

Documentul pare sa fie din 16 oct.1984. Din acest motiv am spus ca este posibil sa nu fie real.
MICUL TURNATOR
04 Oct 2019

E clar facatura. In primul rand acel cuvant "character" arata folosirea Wordului (inexistent pe atunci) care, daca nu are setarile potrivite, corecteaza automat cuvintele scrise in limba romana care seamana cu cele din engleza. In al doilea rand, nu cred ca pe vremea aceea se spunea "dolari USA", ci "dolari SUA". In al treilea rand, recompensele nu se acordau in valuta forte, ci in lei. In al patrulea rand, caracterele cu care este tiparit textul nu se foloseau atunci. In al cincelea rand, caracterele cu care este tiparit textul nu sunt aceleasi cu cele folosite la scrierea destinatarului (vezi " T " - ul de la "TOVARASULUI" cu cel de la " Traian", sau "M"-ul de la "MINISTRULUI" cu cel de la "Materialele". In al saselea rand, nu cred ca in asemenea corespondenta se foloseau numele reale ale "legaturii directe". E pacat ca media pune botul la asemenea porcarii, fara sa treaca prin filtrul gandirii atunci cand se hotararste sa puna tunurile pe cineva.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz