2019-10-14 07:31

DOCUMENT INCENDIAR! DNA verifică Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti. Mai multe NEREGULI descoperite de procurori

 |  10:19
DOCUMENT INCENDIAR! DNA verifică Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti. Mai multe NEREGULI descoperite de procurori

DNA verifică achiziţii făcute de Poliţia Locală a municipiului Bucureşti, precum şi examenul pentru ocuparea funcţiei de director executiv în cadrul Direcţiei de Siguranţă şi Ordine Publică, potrivit unui document prezentat luni de consilierul general PNL Ciprian Ciucu.

Conform documentului, DNA a solicitat în 7 martie Poliţiei Locale a municipiului Bucureşti să pună la dispoziţie în copie conformă cu originalul toate documentele referitoare la achiziţia din 2017 a unui lot de pantofi, a unui număr de 30 de autoturiskme Dacia uster şi a unei maşini de topit zăpada.

De asemenea, DNA solicită în copie conformă cu originalul toate documentele privind examenul pentru ocuparea funcţiei de director executiv în cadrul Direcţiei de Siguranţă şi Ordine Publică susţinut în 2017.

Ciucu susţine că "Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti este condusă de un om de casă al lui Florentin Pandele, Ştefan Văsîi, adus de la Poliţia localăVoluntari".

În ceea ce priveşte examenul pentru care care DNA cere date, consilierul liberal susţine că "unul dintre concurenţi, Toma Nistor, apropiat de Văsîi, a scris corect subiectele din plicul celălalt, cel care nu a fost desfacut", iar cel care a pierdut a făcut contestaţie, examenul nu s-a mai concretizat, dar că Toma Nistor "e în poliţie, numit temporar".

Consilierul PNL mai susţine că "astfel de examene s-au tot dat la PMB de când Gabriela Firea este primar".

"Au fost aduşi sute de oameni din Ilfov (unde Firea este preşedinte PSD) şi Voluntari şi a fost mărită şi schema de personal ca să-i încapă pe toţi. Pe banii noştri", afirmă el.

"Despre cele 12 maşini de topit zăpadă. La poliţie e doar una, dar trebuie să înţelegem contextul general. Maşinile astea sunt luate de la acelaşi furnizor de către mai multe instituţii din subordinea PMB. Li s-a cerut directorilor să le cumpere (şi asta duce către vârful PMB) şi, cu toate că au cam aceleaşi capacităţi, preţurile variază destul de mult, de ordinul ecilor de mii de euro. Aici au încălcat şi Hotărârea CGMB care conţine strategia pe salubritate în care se spune clar că obligativitatea achizitionării acestor utilaje este a operatorului de salubritate", susţine Ciucu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-12

Mai multe imagini:
DOCUMENT INCENDIAR! DNA verifică Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti. Mai multe NEREGULI descoperite de procurori
zoom
Parerea ta...

RO STAT MAFIOT
12 Mar 2018

In BUCURESTI exista POLITIA CAPITALEI, POLITIA CELOR 6 ESCTOARE IN CARE SE REGASESC 26 SECTII DE POLITIE. CE mai reprezinta Plotia Locala a Municipiului Bucuresti cu alte 6 POLITII LOCALE , sunt cumva POLITIILE PRIMARILOR care taie frunze la caini si is salarizate dublu fata de POLITIA NATIONALA. In aceasta situatie DA se poate VORBI DE STRUCTURI PARALELE CE BATJOCORESC BANUL PUBLIC IN DETRIMENTUL INVATAMANTULUI, SANATATII, INFRASTRUCTURII, ETC..
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray