2019-08-20 04:01

DOCUMENT: S-a găsit CONTRACTUL BECHTEL! Vezi ce date conține

 |  20:53
DOCUMENT: S-a găsit CONTRACTUL BECHTEL! Vezi ce date conține

Căutat ani de zile prin toate sertarele Ministerului Transporturilor, misteriosul contract încheiat de statul român cu Bechtel pentru construirea autostrăzii Brașov-Cluj-Borș a fost găsit! Cel puțin așa susține miscarea civica Alianta pentru o Romanie curata (ARC), care il prezinta pe site-ul Romania Curata.

Cel mai costisitor contract de infrastructura din Romania, de dupa Revolutie, face deja obiectul a doua anchete ale Directiei Generale Anticoruptie (DNA), dupa ce bucata de autostrada de 52 de kilometri construita de firma Bechtel a costat statul roman 1,4 miliarde de euro.

In 2013, Dan Sova, ministrul Transporturilor in Guvernul Victor Ponta, a declarat ca originalul contractului a fost pierdut, insa Romania Curata sustine ca acest nu a fost niciodata secret si nici macar nu a parasit arhiva CNADNR, insa a fost pur si simplu tinut departe de ochii publicului.

Pentru a va face o idee despre dimensiunea afacerii, precizam ca numai redactarea contractului a costat 5 milioane de euro, scrie Romania Curata.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-12

Documente:Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
12 Ian 2017

JAFUL ASTA E NIMICA TOATA PE LANGA ALTELE MULT MAI MARI............MAFIA BE CHTEL ESTE TOT AIA CU PAU L LAMBRINO-RECIPLIA.PREJU DICII DE MULTE MILIARDE D E EURO......ANRP......PAD URI.........BANCI FALIMEN TATE..............DEGEABA AAAAAAAAAAAAAAAAA......CA INII LATRA URSUL MERGE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray