2019-10-23 02:55

Doi români și un bulgar, prinși cu o fabrică ilegală de țigări în IRLANDA

 |  09:44
Doi români și un bulgar, prinși cu o fabrică ilegală de țigări în IRLANDA

O fabrică ilegală, capabilă să producă 250.000 de țigări pe oră, a fost descoperită în localitatea Jenkinstown din Irlanda.

Fabrica era condusă de 11 persoane din Europa de Est, inclusiv Bulgaria și România, toți cu vârste între 20 și 50 de ani. Suspecții au fost reținuți și duși la audieri de către autoritățile irlandeze.

Ofițerii de la Tax Revenue (Garda Financiară irlandeză) au precizat că au fost descoperite 25 de milioane de țigări ilegale, marca Mayfair, împreună cu peste 40 de tone de tutun materie primă. De asemenea, au mai fost descoperite echipamente de producție și ambalare, scrie rte.ie.

Instalația era capabilă să producă 250.000 de țigări ilegale pe oră și incudea facilități de pre-procesare, prelucrare și ambalare.

În trecut autoritățile au confiscat mai multe țigări atât în Irlanda cât și în Marea Britanie, țigări ce proveneau de la această fabrică. În total autoritățile irlandeze, au calculat că este vorba de o evaziune fiscală de peste 3 milioane de euro, din această activitate ilegală condusă de doi români și un bulgar.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-17Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
17 Mar 2018

investitorii romano-bulgari din Irlanda au dat de dracu...se lasa cu puscarie serioasa la irlandezi asa ceva
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray