2019-12-06 02:14

Doiniţa Băsescu, la Tribunalul Constanta: Familia Anghel ne-a ameninţat că vor da la televiziuni mai multe înregistrări

 |  07:14
Doiniţa Băsescu, la Tribunalul Constanta: Familia Anghel ne-a ameninţat că vor da la televiziuni mai multe înregistrări

Soţia lui Mircea Băsescu, Doiniţa Băsescu, a fost audiată, marţi, la Tribunalul Constanţa, ea afirmând că soţul său nu a primit bani de la membrii familiei Anghel. De asemenea, Doiniţa Băsescu a susţinut că aceştia i-au ameninţat că vor da la televiziuni mai multe înregistrări compromiţătoare, dacă nu li se vor returna sumele care le-ar fi fost datorate.

Doiniţa Băsescu a fost audiată, marţi, la Tribunalul Constanţa, în dosarul în care cinci membri ai familiei Anghel sunt judecaţi pentru şantajarea lui Mircea Băsescu.

Soţia lui Mircea Băsescu a mai spus că în momentul în care a botezat-o pe nepoata lui Sandu Anghel, dar şi o perioadă după aceea, relaţia dintre cele două familii era una de respect reciproc.

“Când am botezat nu am avut niciun beneficiu material. I-am tratat cu respect şi i-am întrebat ce obiceiuri au pentru a le putea respecta. Au venit la noi cu fetiţa de Paşte, de Crăciun, de ziua mea. Au fost relaţii de respect din partea ambelor familii”, a relatat Doiniţa Băsescu.

Acesta a precizat că după ce Bercea Mondial a fost arestat preventiv vizitele membrilor familiei Anghel au început să fie neanunţate, una dintre acestea având loc în toamna anului 2013, când au venit Fănica şi Florin Anghel, respectiv soţia şi fiul lui Sandu Anghel.

“Am avut o discuţie cu ei. Erau foarte îngrijoraţi şi mi s-au părut agresivi. Au venit pentru a mă ruga să vorbesc cu soţul meu să le înapoieze nişte bani. Le-am spus că nu ştiu despre ce bani este vorba. Ei mi-au dat un stick pe care era o înregistrare în care o altă persoană vorbea cu Florin despre aceşti bani. Eu nu am vrut să iau stickul, le-am spus că nu mă interesează şi cu astfel de lucruri să nu mai vină la noi. Le-am spus că nu cred că soţul meu a luat bani de la ei aşa cum nu a luat de la nimeni niciodată, nu a venit cu bani acasă şi nici nu aveam nevoie de bani”, a afirmat Doiniţa Băsescu, precizând că a aflat despre ce bani era vorba de la televizor, după realizarea flagrantului.

Soţia lui Mircea Băsescu a mai spus că, în acel moment, membrii familiei Anghel au spus că, dacă nu primesc banii, vor da înregistrarea respectivă la televiziuni.

“După ce mi-au spus de stick ne-au ameninţat că, dacă nu primesc banii, ne fac de râs, dau la televiziuni imaginile. Am spus că nu-i cred, pentru că îl cunosc pe soţul meu. L-am întrebat pe soţul meu despre ce este vorba şi mi-a spus că nu este adevărat, că nu a primit bani de la familia Anghel”, a susţinut Doiniţa Băsescu.

Fiind întrebată de avocatul Pavel Abraham, apărătorul familiei Anghel, dacă a discutat cu Traian Băsescu despre această chestiune, Doiniţa Băsescu a spus: “Nu i-am comunicat, nu am avut astfel de discuţii cu preşedintele”.

Următorul termen în acest dosar a fost stabilit pentru 16 iunie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-20Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
20 Mai 2015

astia erau cumetri si cu clanul Bercea si cu "printul" Pooxlica-Paulica....de la tzygani luau spagile si de la "aristocrati" traficau drepturile litigioase cu ANRP-ul....si te mai intrebi cine mama dreaqului proteja clanurile interlope.......pai nimeni altul decat Qiombetele Mondialu Aristocratu de Pleshkoi...FAMIGLIA TZAPTZARAP MANKATZASHHHHHHH
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray