2020-02-17 11:11

Doiniţa Băsescu: Soţul meu este cinstit, corect. Niciodată n-ar face faptele pentru care este acuzat

 |  11:20
Doiniţa Băsescu: Soţul meu este cinstit, corect. Niciodată n-ar face faptele pentru care este acuzat

Doiniţa Băsescu, soţia lui Mircea Băsescu, a declarat, vineri, că soţul său este „cinstit, corect” şi niciodată nu ar putea să facă faptele pentru care este acuzat în prezent. Cumnata preşedintelui a ţinut să precizeze că împreună cu soţul său au acceptat să îi boteze nepoata lui Bercea Mondial, ca să nu se creadă că sunt „rasişti”.

 „Acel domn Căpăţînă, mi-a spus Mircea, cu care avea firma un contract, a venit cu domnul acesta, cu Bercea, şi spre finalul discuţiei i-a propus botezul. Mircea n-a fost foarte încântat. Atunci Bercea i-a spus: . Atunci Mircea a spus că se mai gândeşte. După care eram în oraş, ne-a dat telefon, şi Mircea i-a zis ”, a povestit soţia lui Mircea Băsescu, despre momentul în care familia sa a acceptat să-i boteze nepoata lui Bercea Mondial.

Doiniţa Băsescu a ţinut să precizeze că „scopul lor a fost să ajungă într-o relaţie cu preşedintele, cu care să se laude”.

Cumnata preşedintelui Traian Băsescu a mai spus că a acceptat împreună cu soţul ei să-i boteze nepoata lui Bercea Mondial, deoarece nu au vrut să fie „rasişti”.

„N-am făcut-o cu aşa mare plăcere. Dar ne-am gândit că nu vrem să fim rasişti, n-am vrut să se simtă marginalizaţi. Au speculat sensibilitatea mea pentru copiii, că aia mică, căreia i-au pus numele meu, îi e dor de mine”, a spus Doiniţa Băsescu.

Soţia lui Mircea Basescu a mai spus că nu a vorbit în ultimele zile cu Maria Băsescu. “Ce-aş fi putut să-i spun?”, a spus ea. De asemenea, Doinița Băsescu a precizat că discuţiile sale cu soţia presedintelui Traian Băsescu erau despre copii şi despre treburile casnice.

Cumnata preşedintelui Traian Băsescu a mai spus că soţul ei este „cinstit, corect” şi niciodată nu ar putea să faci lucrurile pentru care este acuzat.

“Soţul meu este cinstit, corect, nu ar face niciodata lucrurile de care este acuzat acum. Aşa cum îl ştiu eu n-ar putea să facă asemenea lucruri. Îl aştept acasă, sunt soţie de marinar, aşa cum l-am aşteptat atâţia ani, cât a fost plecat pe mare. Mă rog să fie sănătos”, a precizat Doiniţa Băsescu.

Citeşte şi: 

Citiţi şi: 

Citeşte şi:  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-20Parerea ta...

ANONIMUL
20 Iun 2014

Nu este ceva placut ca sa ai sotul retinut, chiar si pentru 24 de ore. Pana la proba contrarie toti sunt cinstiti si corecti. Ca frate al unui presedinte de tara, nu intri in legatura cu lumea interlopa, fie si pentru un botez. Intri in hora joci, daca nu, fiecare cu lumea lui.
SOBOLANU
21 Iun 2014

NU LE AR FACE LE A FACUT CUCOANA SI STIAI SI TU DESPRE ONEROASELE AFACERI ALE PENALILILOR FRATI BASESCU !!UN SFAT SCHIMBATI NUMELE DIN BASESCU IN ORICE ALT NUME VEI INTELEGE IMEDIAT DE CE !!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine