2020-03-29 11:54

Dorin Cocoș, mărturia ȘOCANTĂ cu care o «îngroapă» pe Alina BICA

 |  16:04
Dorin Cocoș, mărturia ȘOCANTĂ cu care o «îngroapă» pe Alina BICA

Dorin Cocoş, inculpat şi el în dosar şi condamnat în dosarul Microsoft, a fost întrebat de procurorul DNA de unde ştie că Dragoş Bogdan şi fosta şefa a DIICOT Alina Bica se cunosc şi că aceştia se consultau în privinţa dosarelor luate în discuţie la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor.

"Ştiu asta de la Sergiu Diacomatu. El mi-a spus că relaţia lui cu Crinuţa Dumitrean (fosta şefa a ANRP - n.r.) era foarte proastă şi că Bica şi Dragoş Bogdan dau tonul în şedinţele comisiei, fiind reprezentanţi ai două ministere foarte puternice. Mi-a spus că aceştia vin şi pleacă împreună. Eu nu o ştiam pe Bica. Îl ştiam doar pe Dragoş Bogdan. A venit la hotelul meu şi am vorbit cu acesta, stabilind că pentru 800.000 de euro să treacă dosarul respectiv, al lui Gheorge Stelian. Răspunsul la problema mea a fost că a trecut dosarul", a arătat Cocoş, potrivit Realitatea.net.

Întrebat cum de a tras concluzia când în altă declaraţie a spus că Dragoş Bogdan a lăsat de înţeles că va împărţi cei 800.000 de euro cu Alina Bica, Cocoş a arătat că el i-a spus că ştie că are o relaţie cu Bica şi l-a rugat să o convingă să voteze.

"Nu mi-a spus că o va convinge, dar nici că nu o poate convinge, a luat banii şi a trecut dosarul. Ne vedeam des deoarece ne uneau interesele. Eu aveam interes să treacă dosarul şi el să câştige nişte bani", a completat omul de afaceri.

Dorin Cocoş şi fiul acestuia au fost audiaţi, vineri, la instanţa supremă în dosarul "Bica 1”, în care sunt acuzaţi de trafic de influenţă şi dare de mită, respectiv complicitate la trafic de influenţă şi complicitate la dare de mită.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-05-21Parerea ta...

LEVST.
21 Mai 2017

Nu prea vad nimic de ingropat, decat daca cel despre care vorbeste el, va confirma si dovedi ce spune el...Altfel incearca si el trucuri ieftine, cea ce inseamna ca nu prea este cocos...de fapt "dupa mutra..." , pare mai degraba a fi un batal*** ecornat, pe noi ar trebui sa ne intereseze daca cocosului i se va lua din clontz "punguta cu doi bani", stiind ca fiecare ban valoreaza macar o suta milioane euro...Deci, parafrazand un celebru titlu (si sperand si la recuperarea pungutei), as zice ca acest cocos" Nu a cantat decat o vara", insa s-ar putea sa-si scoata parleala la ocna, unde bucalatii sun apreciati ca ...gainuse! Asa cum va fi -destul de probabil- apreciata si gainusa "Piept golas de Moldova", pentru ca si in inchisorile de femei exista cloantze batrane care abia asteapta sa "calce" niste puici mai proaspete...(***batal, echivalentul ovin al claponului=cocos castrat)
FERI
22 Mai 2017

A dat cu ciocul ciochistul ca sa scape de bulau.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine