2020-06-02 18:53

DOSAR PENAL pentru o adolescentă care şi-a scrijelit NUMELE pe COLOANA INFINITULUI

 |  09:34
DOSAR PENAL pentru o adolescentă care şi-a scrijelit NUMELE pe COLOANA INFINITULUI

O adolescentă de 16 ani s-a ales cu dosar penal pentru distrugere, după ce şi-a scrijelit numele pe Coloana Infinitului. Incidentul vine la aproximativ o săptămână după ce o fetiţă a făcut un gest oarecum similar.

”O tânără de 16 ani din Drobeta-Turnu Severin, în timp ce se afla în parcul Coloanei fără sfârşit împreună cu mai mulţi priteni şi-a scris numele cu un obiect ascuţit pe Coloana Infinitului. Poliţia municipiului Târgu Jiu a fost sesizată şi a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de distrugere”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Andrei Lazăr.

În urmă cu aproximativ o săptămână, o fetiţă de 12 ani a scrijelit un mesaj pentru prietena ei pe Coloana Infinitului, de faţă fiind şi mama copilei care a fost amendată cu 5.000 de lei. Copila a scris următorul mesaj: ”S+S=BFF (n.r. - best friends forever)”.

Viceprimarul municipiului Târgu Jiu Adrian Tudor declara pentru News.ro că, în urma incidenteor, în perioada următoare va fi montat un sistem de monitorizare a operelor din Complexul Brâncuşi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-04-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine