2020-08-12 02:07

DOSAR PENAL pentru Viorel CATARAMĂ, după ce a mers într-un sat din Ialomiţa pentru a se infecta cu noul CORONAVIRUS

 |  16:19
DOSAR PENAL pentru Viorel CATARAMĂ, după ce a mers într-un sat din Ialomiţa pentru a se infecta cu noul CORONAVIRUS

Afaceristul Viorel Cataramă s-a ales cu dosar penal pentru infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, după ce cu o zi înainte s-a dus de bună voie într-un sat din Ialomiţa pentru a se infecta cu noul coronavirus. Acesta vrea să demonstreze astfel că boala nu este pe atât de gravă pe cât vor să o facă autorităţile.

"În data de 08.05.2020, Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni a înregistrat un dosar penal având ca obiect infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 C.p. În fapt, în data de 08.05.2020, organul de cercetare penală din cadrul S.I.C. - I.P.J. Ialomița s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că - în data de 07.05.2020 - o persoană de sex masculin (V.C.) s-a deplasat în comuna Bărbulești, județul Ialomița și s-a îmbrățișat cu un bărbat bolnav de COVID - 19.", a transmis Biroul de informare publică din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni.

Cataramă este deja izolat în casă şi nu vrea să aibă contact cu nici o persoană, pentru a vedea dacă s-a infectat şi cum o să evolueze această situaţie.

"Nu sunt obligat să rămân în carantină şi sigur că nu vreau să pun în pericol viaţa niciunei persoane. Din acest punct de vedere sunt acasă, izolat, nu intru în contact cu nicio persoană. Nimeni nu mă poate interna pe mine cu forţa, nimeni nu poate să intre cu forţa în faţa mea. Am avocaţi cu care discut, am camere de luat vederi care să vegheze la respectarea legii, prin urmare nu sunt lipsit de drepturile şi libertăţile fundamentale, aşa cum ar vrea unii.Familia mea e liberă să adopte ce poziţie vrea şi respect deciziile. Fiul meu, care a împlinit 18 ani, abia l-am oprit să vină la mine, pentru că este solidar cu mine şi vrea să se infecteze.Este un experiment pe care mi l-am asumat eu, dacă fiul meu vrea să se infecteze, să se ducă să facă ce am făcut eu", a declarat Viorel Cataramă la RomâniaTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz