2020-02-26 04:04

Dosarul şpăgilor de la DPRP Timișoara are conexiuni și la PSD Giurgiu

 |  20:56
Dosarul şpăgilor de la DPRP Timișoara are conexiuni și la PSD Giurgiu

Scandalul şpăgilor de la D.P.R.P. Timișoara, în care sunt implicați și trei parlamentării PSD de Arad, are câteva conexiuni solide la PSD Giurgiu, mai ales cu tandemul format din „nașul” Niculae Bădălău și „finul” Marian Mina.

Potrivit anchetatorilor, totul a pornit de la o petrecere care a avut loc pe 16 iulie, la care au participat mai mulți angajați de la D.P.R.P. Timișoara, printre care Bogdan Munteanu, Cristian Ispravnic, Cristian Horgea, Mircea Lucaciu, precum și alte persoane din cadrul agențiilor de control și încasare. Atunci, unul dintre cei prezenți, Bogdan Munteanu, a spus că a primit vestea că se vor putea face angajări pe posturile vacante, acesta fiind debutul unor ample discuții despre poziția de angajat la stat și sumele de bani care trebuie plătite. Episodul este explicat detaliat în dosar și este probat cu înregistrări ambientale realizate de anchetatorii DNA. Astfel, din acestea reiese și faptul că unul dintre cei implicați în acest dosar, Bogdan Munteanu, este colaborator al anchetatorilor. Până acum, pe lângă cei trei parlamentari de care s-a făcut vorbire imediat după declanșarea scandalului – Dorel Căprar, Ion Chisăliță și Florin Tripa -, au mai ajuns la DNA Timișoara, ca martori, fostul vicepremier Mihai Fifor și fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc.

Dar, în stenogramele acestui dosar a apărut și numele baronului de Giurgiu, Niculae Bădălău. Ulterior, el a reacționat susținând că „nu cunosc niciunul dintre persoanele implicate”. „Îl știu pe domnul Chisălită, cu restul nu am avut nici măcar o convorbire telefonică. Dacă procurorii au vreun dubiu, merg la Parchet și dau declarații. Probabil neșansa noastră e că organizația Giurgiu a dat un ministru al Transporturilor. În viața mea am fost de două ori la Arad, o dată la o nuntă și altă dată cu politică", a declarat Niculae Bădălău.

Dar, cum se spune, gura păcătosului adevăr grăiește, iar Bădălău spune că a fost la o nuntă la Arad. Însă, ceea ce nu a spus baronul de Giurgiu este faptul că el a mers la nunta colaboratorului DNA din acest dosar, adică a lui Bogdan Munteanu, unde naş a fost chiar finul său, Marian Mina, fost director și el la D.R.D.P. București. Mai mult, familiile Mina și Bădălău au mers la nunta lui Bogdan Munteanu, care a avut loc prin 2017, cu un avion închiriat, pe vremea când Bădălău era pe cai mari în PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-15Parerea ta...

TARCEA
16 Dec 2019

Daca nu dispare acest Badalau impreuna cu Oprisan si inca cativa PSDul acesta nu are nicio sansa
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine