2019-08-18 07:50

DOVADA lui Kovesi că TEZA sa de DOCTORAT este autentică

 |  15:47
DOVADA lui Kovesi că TEZA sa de DOCTORAT este autentică

Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, afirmă că mult discutata sa teză de doctorat este cât se poate de autentică, după ce, spune ea, şi-a verificat-o cu un soft specializat, achiziționat din fonduri proprii.

"Este o teză muncită, este o teză corectă, s-au pronunțat două verdicte cu privire la acest lucru, că teza este corectă. Mi-am achiziționat, când a apărut a doua verificare, când a fost declanșată, mi-am achiziționat personal, din bani proprii, acel soft care s-a folosit și mi-am verificat teza și este o teză corectă. Este o teză corectă 100%", a afirmat Kovesi la Radio România Actualități.

Ea nu a făcut comentarii asupra verificării realizate de Universitatea din Timișoara, spunând că, la finalul procedurii, va face public un punct de vedere.

"Nu vreau să comentez în acest moment modul în care s-a făcut verificarea, aștept să rămână definitivă sau să se finalizeze această procedură. Eu am întocmit două puncte de vedere, unul pe care l-am trimis la Universitatea din Timișoara și unul pe care l-am înaintat la CNATDCU. Când va fi finalizată această procedură, pot să fac public punctul de vedere și pot să fac publică și verificarea pe care eu am făcut-o cu același soft. (...) Acel soft identifică similarități, deci acel soft ne arată că ai folosit cuvinte din limba română și ne arată că, dacă introduci corect criteriile — dată, surse de citare, bibliografie—, ești pe zero", a precizat șefa DNA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-20

In legatura cu acest articol...

Doctoratul lui KOVESI va fi analizat încă o dată de CNATDCU. Vezi ce legătură are această decizie cu GHIȚĂ și CIUVICĂ

Ministrul Educaţiei: Teza de doctorat a Codruţei Kovesi nu va fi reanalizată

Decizie CNATDCU: Laura Codruţa Kovesi nu a plagiat în lucrarea de doctorat

O sesizare privind doctoratul Laurei Codruţa Kovesi, înregistrată la CNATDCU
Parerea ta...

MăGAR
20 Ian 2017

O să ai copii când teza va fi corectă DUMNEZEU NU DA CU BĂȚUL !!!
MăGAR
20 Ian 2017

O să ai copii când teza va fi corectă DUMNEZEU NU DA CU BĂȚUL !!!
NEA FANE
20 Ian 2017

daca aceasta teza nu este recunoscuta de LATRATORII ciuvica,antenistii de la 3 si colegii lor,in de-ale hamaitului, inseamna ca mai trebuie latrata si de PSDragnisti. HAM,HAM.....
DEC
20 Ian 2017

Femeia asta a luat-o pe urmele MITOMANULUI national! 1 - Tovarasa Keovesi NU a auzit inca, ca teza ei este de fapt o MACULATURA! Este un material fara valoare! 2 - Deci "singura" si-a verificat teza cu un "software"! Dar daca software-ul era pentru altceva...ca in lumea computerelor se spune: "SHIT IN! SHIT OUT!" Eu unul NU o mai cred pe aceasta individa! Cred ca altcineva - profesionist si om de caracter - trebuie RAPID sa-i ia locul!
GENERALISIME DE CARTON
21 Ian 2017

HA , HA , ACUM NU MAI ESTE NEVIE SA FACI LUCRAREA , SE APROBA DIRECT LA CINE VREA . . GENERALISIMUL OPREA O FACUSE SI COLONEL DE POLITIE . HA , HA,
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray