2020-02-18 02:45

Dragnea, despre MAŞINA fiului său: "Faptul că mi-a împrumutat maşina lui sper să nu genereze un dosar penal"

 |  11:56
Dragnea, despre MAŞINA fiului său: "Faptul că mi-a împrumutat maşina lui sper să nu genereze un dosar penal"

Liviu Dragnea a declarat că autoturismul cu care a mers la mare era al fiului său, pentru că maşina lui a fost avariată grav într-un accident şi încă este în service.

"Mașina mea a suferit un accident serios anul trecut, mi s-a spus că e daună totală și nu mai poate fi mașină...am zis domne, o să încercăm să o refacem, au muncit la service câteva luni de zile, e gata, am făcut o cursă cu ea, mai are probleme la computerul de bord, sper ca săptămâna viitoare s-o iau. L-am rugat pe fiul meu, și eu îi dădeam mașina, mi-a imprumutat mașina.

Nu m-am ferit, e o mașină cumpărată de el din dividende, a ales să rămână în țară, muncește, a avut perioade grele, acum le merge mai bine, e un tânăr care-și câștigă banii cinstit și prin muncă, fără să aibă apariții publice șamd. Faptul că mi-a împrumutat mașina lui sper să nu genereze un dosar penal", a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

Conform legislației în vigoare, cei care circulă cu ITP-ul expirat, riscă amenzi cuprinse între 900 și 2000 de lei. În acest caz, polițistul rutier va reține și certificatul de înmatriculare al autoturismului pe care-l va putea lua înapoi numai în cazul în care va face dovada unui ITP valabil, efectuat exclusiv la R.A.R.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-08Parerea ta...

ANONIM
08 Mai 2018

UN PUI DE MILITIAN, de telemorman , fara 7 ani de acasa, repetent , golan si ticalos , lipsit de onoare si caracter ce poate sa debiteze decat gaze sulfuroase, marlanie, prostie, tembelism, prostitutie si minciuni.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine