2020-05-31 14:26

Dragnea, întâlnire la ceas de seară cu posibilul viitor premier propus de PSD

 |  21:02
Dragnea, întâlnire la ceas de seară cu posibilul viitor premier propus de PSD

Președintele PSD Liviu Dragnea se află, marți seară, la o întâlnire secretă cu câțiva membri de partid, printre care s-ar afla și viitorul premier propus și susținut de coaliția de guvernare PSD-ALDE, anunță Antena 3.

Întâlnirea liderului social democrat vine la câteva ore înainte de începerea consultărilor la Palatul Cotroceni, convocate de președintele Klaus Iohannis, unde PSD va anunța numele viitorului premier.

Potrivit unor surse, printre numele vehiculate pentru șefia Guvernului s-ar număra cel al vicepremierului Vasile Dîncu, dar și al viceguvernatorului BNR Florin Georgescu.

De asemenea, pe lista posibililor premieri s-au perindat inclusiv fostul ministru Mihai Tudose, senatorul Mihai Fifor, Marius Nica și Sorin Grindeanu.

Alte surse îl indică încă pe Liviu Dragnea ca viitor premier al României. Această variantă a fost însă negată de președintele PSD. În plus, ea nu este însă luată în calcul nici de preşedintele Klaus Iohannis, din cauza condamnării pe care Liviu Dragnea o are în dosarul Referendumului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-21Parerea ta...

DRAC-NEA-USESCU
21 Dec 2016

STIMATI TOVARASI SI PRETINI.....AAAAAAA....STIMATI CONCETATENI....AAAAAAA...BA TELEMORMANILOR MANKATZASHHH.VA PROPUN PRIMUL MINISTRUL IDEAL.......PE INDIANUL TALPA-IUTE.........FURATOT SI FUGE LA MUNTE.....NU-L PRINDE NICI DRACU...HMMMM....ADICA EU...DRACUL DE TELEMORMAN AS PUTEA SA-L PRIND.......DAR DE CE SA-L PRINDEM TOVARASI.....INDIANUL DUCE TOTA PRADA IN BRAZILIA.....SE IMBRACA IN UNIFORMA DE SS A LUI MAZARE SI O FUTE BINE PE ANGELIKA-CAPDEPORC...ASA CA AVEM SI BERLINU.........AVEM SI BRAZILIA........TRAIASCA TOVARASUL TALPAIUTE....SFANTUL PAFNUTE....CALUGARUL VOODOO DE LA MUNTE....CARE FUGE IN BRAZILIA CU BANII....URAAA URAAA URAAAAAAAAAAAAAAAA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine