2020-06-02 15:29

Dragnea, prima REACŢIE privind DEMISIA premierului: "Doamna Dăncilă rămâne cel puţin până în..."

 |  13:13
Dragnea, prima REACŢIE privind DEMISIA premierului: "Doamna Dăncilă rămâne cel puţin până în..."

Premierul Viorica Dăncilă a avut o întrevedere cu preşedintele Liviu Dragnea, înaintea CEx. După întâlnirea din biroul preşedintelui PSD de la Parlament, Dragnea a spus, răspunzând unei întrebări, că Viorica Dăncilă rămâne premier cel puţin până în 2020.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, infirmă zvonul apărut în spațiul public legat de demisia premierului Viorica Dăncilă.

"Eu nu înțeleg. Înțeleg că este o pană de subiecte, dar nu puteți să inventați și voi unul, nu patru?", a reacționat Dragnea. Întrebat de jurnalişti dacă Viorica Dăncilă va rămâne în funcție până în "20/20", făcând referire la gafa premierului, Liviu Dragnea a răspuns: "Da, cel puțin".

Premierul Viorica Dăncilă a avut o întrevedere cu preşedintele Liviu Dragnea, cu puţin timp înaintea şedinţei Comitetului Executiv al PSD, printre subiecte discutate fiind şi posibilitatea organizării, în luna mai, a unui miting de susţinere a Guvernului şi a programului de guvernare.

De asemenea, şi Viorica Dăncilă a infirmat aceste informaţii. Întrebată de jurnalişti dacă îşi va da demisia din funcţia de premier, aşa cum s-a vehiculat în presă în ultimele ore, Viorica Dăncilă a spus: "Nici vorbă de aşa ceva".

Premierul a intrat împreună cu conducerea PSD la şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului, unde va prezenta bilanţul guvernării.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-16Parerea ta...

ANONIM
16 Apr 2018

IN SISTEMUL PUBLIC de KKT (politic, guvernamental,etc) O FI AUZIT CAREVA DE "Managementul riscului" care se defineste drept:”totalitatea metodelor sau mijloacelor prin care este gestionata incertitudinea, ca baza majora a factorilor de risc, in scopul indeplinirii obiectivelor descrise in cadrul oricarui proiect FIE EL SI DE TARA. De asemenea managementul riscului mai poate fi definit ca un proces care se aseamana foarte mult cu un control medical: pacientul expune simptomele, medicul pune un diagnostic, recomanda un tratament, iar dupa efectuarea tratamentului, pacientul vine din nou la control. Cele şase etape ale managementului riscului sunt: 1. fixarea/descrierea contextului; 2. identificarea riscurilor; 3. evaluarea/analiza şi ierarhizarea riscurilor; 4. elaborarea planului de management al riscului; 5. adjudecarea şi implementarea planului de management al riscului; 6. monitorizarea rezultatelor şi corectarea/imbunatatirea planului initial.
FREACA MENTA
17 Apr 2018

SCHIMBA ALTA CIRPA . O PUNE SA SEMNEZE FURACIUNI SI LEGILE LUI MAFIOTUL PORCUL IORDACHE , IAR EA SA PRINS DE FENTA .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine