2020-06-03 12:59

Dragnea și Mazăre nu s-au întâlnit până acum în Penitenciarul Rahova

 |  16:23
Dragnea și Mazăre nu s-au întâlnit până acum în Penitenciarul Rahova

Avocatul lui Radu Mazăre a declarat că fostul primar al Constanţei că nu s-a întâlnit până acum cu Liviu Dragnea, cei doi aflându-se în celule separate, în carantină, în Penitenciarul Rahova.

„Nu s-au văzut, nu sunt în cameră împreună. El este cu alţi doi deţinuţi, dar nu s-au văzut. Nu avea cum. Se vor întâlni, nu se vor întâlni - rămâne de văzut. Radu Mazăre este un tip care s-a obişnuit cu absolut orice, este un tip care duce. Nu se plânge de absolut nimic. Se simte bine, face plimbare de la 10 la 12, în cerc, se învârte în curtea penitenciarului. Citeşte, scrie - s-a înscris la revista penitenciarului. Ştiu de plângerea de la CEDO, dar se va face după motivarea sentinţei. Încă nu s-a motivat”, a declarat avocatul lui Radu Mazăre, Lizeta Haralambie, după ce a ieşit din penitenciarul Rahova, unde l-a vizitat pe fostul primar al Constanței.

Ex-edilul este încarcerat la Penitenciarul Rahova, în perioada de carantină de 21 de zile, scrie Mediafax. După trecerea acestei perioade, autorităţile urmează să decidă unde va executa Radu Mazăre perioada de 9 ani de închisoare, sentinţă definitivă la care a fost condamnat fostul edil în dosarul terenurilor şi plajelor din Constanţa. În aceeaşi situaţie se află şi Liviu Dragnea, el fiind condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare, în dosarul DGASP


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine