2020-02-23 04:19

Droguri şi ţigări la graniţa cu Republica Moldova. Un traficant de canabis care lucra pe ruta Basarabia-Spania, prins în plasa DGIPI

 |  19:11
Droguri şi ţigări la graniţa cu Republica Moldova. Un traficant de canabis care lucra pe ruta Basarabia-Spania, prins în plasa DGIPI

O reţea de traficanţi de droguri şi deţigări de contrabandă a fost anihilată de către poliţiştii de frontieră ieşeni.În baza informaţiilor furnizate de către ofiţerii Direcţiei Generale de Informaţiişi Protecţie Internă, anchetatorii au identificat capii acestei reţele internaţionalecare derula o activitate de desfacere în Iaşi. Cauza a fost preluată de DIICOT.

Membrii reţelei, cu vârste cuprinse între 20 şi 26 de ani,introduceau sistematic droguri cu scopul comercializării în Iaşi, precizeazăsurse judiciare. Anchetatorii au organizat pânde, prinzându-i în flagrantdelict pe cei doi capi ai bandei. Aceştia sunt Octavian Mihalcenco, cu dublăcetăţenie moldoveano-română, şi Gabriel Holban. Primul se ocupa cu procurareadrogurilor din Spania şi cu transportul, respectiv introducerea acestora în România,disimulat în bagaje, folosind în acest sens autocare ce efectuau curse regulatepe ruta Madrid-Iaşi-Suceava. În Iaşi, drogurile erau distribuite şi comercializatede către Mihalcenco împreună cu Holban, dar şi prin intermediul unor narcomani.

În urmă cu două zile, Mihalcenco afost prins în flagrant delict în timp ce vindea droguri într-o sală de jocuride noroc. La percheziţie, asupra lui au fost găsite 20 de grame de cannabis, unset de foiţe de ţigară “caja duero” şi şapte comprimate de Exforge. La percheziţiaefectuată la domiciliul lui Holban, anchetatorii au descoperit 330 grame decannabis, 18 plicuri pentru ambalarea drogurilor, un pachet de foiţe de tutun,dar şi 140 de pactete de ţigări de contrabandă Wiston şi Kiss Slim Dream.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-10-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine