2019-09-18 16:44

DRPD București, noua secție de patinaj pe patru roți a CNAIR şi a Ministerului Transporturilor

 |  17:43
DRPD București, noua secție de patinaj pe patru roți a CNAIR şi a Ministerului Transporturilor

Accidentul în care a fost implicat, ieri dimineaţă avocatul Daniel Ionaşcu pe Autostrada A1, la km 32, ca urmare a faptului că un șofer nu a adaptat viteza de mers la condițiile meteo și a lovit din spate mașina condusă de avocat, a scos în evidență un aspect extrem de grav pentru care încă nimeni nu a fost sancţionat.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), prin intermediul sucursalei sale, Direcția de Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) București, nu a depus niciun efort pentru dezăpezirea autostrăzii București-Pitești, adică nu au fost utilizate mașini și utilaje pentru îndepărtarea stratului de zăpadă și de gheață și nici nu s-au folosit substanțe antiderapanate.

Ca atare, mașinile au circulat ca pe un imens patinoar, şi drept urmare s-au produs mai multe accidente.

Potrivit informațiilor noastre, Ministerul Transporturilor și Poliția Rutieră au ajuns la concluzia că principalul vinovat pentru nedezăpezirea Autostrăzii A1 este  DRDP București, mai exact directorul Daniel Augustin Dinu, nimeni altul decât soțul deputatei PSD de Giurgiu Elena Dinu, protejata baronului Niculae Bădălău. Acesta n-a fost în stare să dezăpezească autostrada cu utilaje și substanțe antiderapante pentru simplu fapt că…n-a avut utilaje disponibile nașului lui Bădălău jr., celebrul milionar George Cusă care controlează una dintre cele mai mari firme de construcții de drumuri din județul Giurgiu.

Anul trecut, fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, l-a demis pentru amatorism managerial și incompentenţă pe Daniel Augustin Dinu, dar succesorul lui Cuc, Felix Stroe, l-a numit din nou la conducerea DRDP București ca urmare a intervenției lui Niculae Bădălău. Rămâne de văzut dacă actualul ministru al Transporturilor, Lucian Şova, îl va mai menţine sau nu, după aceste evenimente, la conducerea DRDP Bucureşti pe Augustin Dinu, mai ales că se anunţă vreme de iarnă autentică cu ninsori şi ger?


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-21Parerea ta...

PANAIT
21 Mar 2018

Și in aceasta dimineața autostrada arata jalnic intre București și Pitesti .. cu greu și cu frica am reusit sa ajungem la Pitesti.
POPESCU SILVIU
21 Mar 2018

Dinu un incompetent care sta de fusta lui nevastă-sa , doar este amanta lui Badalau
DNA
21 Mar 2018

Dna si diicot complicele mafiei din romania.cnair cuibul mafiei.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray