2020-04-07 01:17

Edilul Daniel Florea a cumpărat dulciuri "otrăvite" pentru elevi de la fratele lui Vanghelie

 |  12:00
Edilul Daniel Florea a cumpărat dulciuri "otrăvite" pentru elevi de la fratele lui Vanghelie

Așa cum a anunțat Președintele PLUS Sector 5 Iustin Rosca(pe pagina lui de profil) cu ocazia începerii semestrului II școlar, copiii din grădinițele și școlile din sectorul 5 au început să primească din partea “domnului primar” o punga cu dulciuri belgiene, de bună calitate.

Pachetul conține 10 dulciuri în diverse sortimente (ciocolată, bomboane, praline, etc). Echipa PLUS Sector 5 a preluat informația și a făcut o investigație pentru a vedea exact obiectivul acestor cadouri și bineînțeles modul de achiziție.

"Conform etichetei de pe produse, aceste dulciuri au fost importate din Belgia de SC GAMES & SPORTS Distribution România SRL, care după o simpla căutare aflam că anterior s-a numit SC CAMY PRODCOM SRL, cu sediu în Str. Bârnova nr. 20, sector 5, București.Surpriza apare când, mergând pe firul investigației, aflăm că această societate este tocmai a lui Paul VANGHELIE, nimeni altul decât fratele vitreg mai mic al renumitului (fost sau poate chiar actual) primar al sectorului 5, Marean Daniel VANGHELIE. Așadar, ce coincidență, dulciurile cumpărate de Florea Daniel sunt importate de familia lui Marian VANGHELIE", sustine reprezentantii PLUS intr-o postare pe facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine