2020-08-13 00:30

Edilul din Calafat și-a impus prietenul în fruntea Poliției Locale, cu o remunerație lunară de 2.200 de euro

 |  11:47
Edilul din Calafat și-a impus prietenul în fruntea Poliției Locale, cu o remunerație lunară de 2.200 de euro

Lucian Ciobanu, edilul PSD al municipiului Calafat, a fost acuzat de mai mulți consilieri locali că a transformat primăria în propria feudă, iar Poliția Locală a devenit jucăria sa preferată.

Ultima „performanță” a primarului de la Calafat a fost „omologată” pe data de 13 iunie 2019 când, prin Decizia nr. 438 (vezi documentul în facsimil), s-a decis că „Începând cu data de 13.06.2019, domnul Pătrășincă Mădălin se numește în funcția publică de conducere de director executiv al Direcției Poliției Locale, pe o perioadă de trei luni”. Totodată, prin această dispoziție a primarului Lucian Ciobanu, „Salariul de bază al domnului Pătrășincă Mădălin, funcționar public, numit temporar pe funcția publică de conducere de director executiv al Direcției Poliției Locale se stabilește în cuantum de 9.310 lei/lună. La salariul de bază, începând cu aceeași dată se adaugă un spor pentru condiții vătămătoare în cuantum de 1.117 lei”. Practic, noul șef al Poliției Locale Caracal va încasa lunar, din banii publici, suma de 10.427 de lei, adică circa 2.200 de euro. Numai că, potrivit informațiilor noastre, numirea directorului executiv al Poliției Locale Calafat s-a făcut fără acordul Consiliului Local, iar salarizarea este considerată de consilierii locali ca fiind enormă, nefiind respectate prevederile legale privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice. Prin această mutare, consilierii locali consideră că edilul Lucian Ciobanu a preluat controlul total al Poliție Locale Calafat, întrucât Mădălin Pătrășincă este un apropiat al acestuia și face parte din grupul său de interese. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-01

Mai multe imagini:
Edilul din Calafat și-a impus prietenul în fruntea Poliției Locale, cu o remunerație lunară de 2.200 de euro
zoom
Parerea ta...

NISTOR LIVIU
01 Iul 2019

,,Daca,, 30 % din electoratul orasului Calafat,nu ar fi de acord,pot face demersurile pentru alegeri anticipate...dar eu cred ca toata lumea e multumita...parerea mea.
VIORICA
02 Iul 2019

ROMANIA ESTE STAT MAFIOT DIN LUMEA ATREIA.
DUMITRU STEFAN
04 Iul 2019

iar mintiti , documentul este din 2018
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz