2020-07-14 03:57

Eduard Hellving: SRI va avea o colaborare extrem de bună cu DIICOT

 |  13:39
Eduard Hellving: SRI va avea o colaborare extrem de bună cu DIICOT

Directorul Serviciului Român de Informații (SRI), Eduard Hellvig, a declarat, vineri, că instituția pe care o conduce va avea o colaborare extrem de bună cu Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT).

''Sunt convins că va fi una extrem de bună'', a precizat Eduard Hellving, după ce a participat la ședința de bilanț a DIICOT.

La bilanțul DIICOT au fost prezenți vicepremierul Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne, ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, șeful Serviciului Român de Informații, Eduard Hellvig, procurorul general Tiberiu Nițu, procurorul șef adjunct al Direcției Naționale Anticorupție, Marius Iacob, membri ai CSM.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-06Parerea ta...

CETATEAN
06 Mar 2015

Dl.viitor stie tot citeste ; Putera , Comisarul , Vreau dreptate si altele si vei afla si alte lucruri , pareri , fapte unele reale , din viata , doleantele cetatenilor . Mai sit de aflat si din alte publicati , nu numai cele scrise sau raportate selectiv , de oameni desemnati . Aplica legea in numele tari , juramintului , corectutudini , unde te ai nascut si traiesti . Succes in slujba TARI .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz