2019-10-15 05:22

El este invidividul care și-a ÎMPINS TATĂL de 70 de ani de la etaj! Anunțați POLIȚIA dacă îl vedeți!

 |  19:16
El este invidividul care și-a ÎMPINS TATĂL de 70 de ani de la etaj! Anunțați POLIȚIA dacă îl vedeți!

Un bărbat din municipiul Roman a fost dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră după ce şi-a împins tatăl în vârstă de 70 de ani de la balconul unui apartament de la etajul al treilea, apoi a fugit.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ, poliţiştii caută un bărbat în vârstă de 30 de ani din municipiul Roman, care cu o zi în urmă şi-a împins tatăl de la balconul unui apartament de la etajul al treilea al unui bloc din zona "Pietonal". 

În imagini filmate de un martor se vede cum victima - un bărbat de 70 de ani - s-a lovit de acoperişul balconului de la etajul întâi, apoi a căzut pe zăpada din faţa magazinelor de la parterul blocului. Martorii spun că cei doi bărbaţi s-ar fi certat, bătrânul ar fi vrut să plece, dar pentru că uşa apartamentului era încuiată a escaladat balconul, fiind împins de către fiul său, care apoi a fugit, conform presei locale, citate de News.ro.

În prezent, bărbatul în vârstă de 70 de ani este internat la Spitalul din Roman, având multiple traumatisme.

“Din momentul confirmării faptei şi a preluării anchetei de către procurorul criminalist, mai multe echipaje de poliţie au fost mobilizate pentru depistarea celui în cauză, care se sustrage urmării penale”, au precizat reprezentanţii IPJ Neamţ.

Bărbatul se numeşte Călin Cătălin Vârgolici şi are 30 de ani, iar Poliţia a făcut publice semnalmentele acestuia - înălţime 1,8 metri, aproximativ 85 de kilograme, constituţie atletică, este nebărbierit, faţa ovală, ochi căprui, părul negru.

Bărbatul a fost dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră, iar Poliţia Neamţ face apel la persoanele care pot oferi informaţii despre acesta să sune la 112 sau la cea mai apropiată unitate de poliţie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-24

Mai multe imagini:
El este invidividul care și-a ÎMPINS TATĂL de 70 de ani de la etaj! Anunțați POLIȚIA dacă îl vedeți!
zoom
Parerea ta...

LEVST.
24 Feb 2018

trebuie sa fie unul dintre nepotii lui tudorel toader...Ce mare branza un batran de 70 de ani, cand unchiu-sau doar ce a impins o intreaga tara, de pe acoperisul unui bloc turn...
TOT DE LA TV
24 Feb 2018

am înțeles că bătrânul (tatăl) avea probleme psihice...din păcate, oamenii cu astfel de probleme trebuiesc instituționalizați, nu lăsați liberi sau pe capul familiei....dar cum s-a dus totul dracului, inclusiv spitalele de psihiatrie, e greu pentru toți, mai ales pentru membrii familiei...la cât de surmenați și abrutizați sunt românii, ar trebui să existe stabilimente, ospicii...mă revoltă faptul că astfel de oameni sunt liberi! Din victime ce sunt, ajung agresori....
ANONIMUL CROCODIL LEVST
26 Feb 2018

Dupa cum se poate observa, si pe acest forum i-si fac veacul unele persoane cu probleme psihice, care au impresia ca se pricep la orice si i-si dau cu parerea despre orice subiect.
COCINA PSD
26 Feb 2018

ANONIMUL CROCODIL LEVST......boule daca faceai macar 4clase nu scriai "i-si fac veacul" cu liniuta cratima.....aia se foloseste in special daca scrii "MA-TA E CURVA SI AVoRTEAZA AGRAMATI"
HMM....
26 Feb 2018

Sunt trei situații și păreri diferite: 1. Levst vobește la modul figurat, folosindul-se de incidentul nefericit pentru a arăta cum, din tată-n fiu, apoi nepot se probabă ticăloșia....”a împins întreaga țară, de pe acoperișul unui bloc turn (cum a fost odată, draga noastră țară...): 2. Cel de-al doilea, arată starea jalnică la care s-a ajuns, când, datorită subfinanțării ori deturnării banilor, din ce în ce mai mulți oameni disperați o iau razna și, în loc să fie instituționalizați, din pricină de desfințare...sunt doar sedați preventiv, pe perioadă de scurtă durată, apoi dați în grija familiei care nu are cunoștințe medicale în domeniu...iar fiul, din câte am înțeles, era un jandarm supărat, disponibilizat...3. ”anonimul crocodil levst”, a vrut să arate faptul că cel care postează ca ANONIM, CROCODIL sau LEVST ar fi una și aceeași persoană, supărat de părerile celui 3 în unul...iar faptul că este TOTAL AGRAMAT , arată că ori este în vârstă și are cel mult 4 clase, fie NU ESTE ROMÂN...doar șpion supărat :) IAR ”COCINA PSD” chiar s-a supărat pe asemenea rateuri de ne-acceptat pentru unul care se crede că poate fi deasupra tuturor celor care-”și dau cu părerea despre orice subiect”.
DUPă MINE,
26 Feb 2018

CROCODILUL/ANONIMUL/CUCUVEAU ROZ-BOMBON sunt (uneori, apropos de ”anonimat”) una și aceea și persoană! Și mie mi s-a părut la un moment dat că Levst ar fi una și aceeași persoană cu Cucuveaua...dar, unul dintre ei este FLEXIBIL, chiar optimist , vrând parcă să aducă o adiere de vânt în puturoșenia răspândită în aer de clasa politică, dând speranțe (deșarte, e-adevărat...) oamenilor supărați și deznădăjduiți....celălalt (Levst), pare a avea idei fixe și SIGURE, din care nu-l scot nici morții din ale lui...fie e tatăl Cucuvelei, ori un alt ALTER-EGO care balează pe muchie de cuțit, nefiind SIGUR pe nimeni și pe nimic! Cucuveaua e una și aceeași persoană cu fostul Crocodil...asta e sigur și precis..restul...mai contează?! Din punctul meu de vedere, CROCODILUL, alias CUCUVEAUA ROZ-BOMBON este ”a la turca bre, o dacână și-un cafe...” :)))))))
GREșIT!
26 Feb 2018

”anonimul crocodil levst” e chiar LEVST...care se ascunde sub o formă agramată ca să nu fie descoperit :)
LEVST.
27 Feb 2018

Cocina ...(si pesede, daca vrei) , indifferent de accesorii, tot cocina ramai, iar despe "i-si", nu sunt eu autorul, desi fac si eu greseli de acest gen si altele, insa raspund:'ma-ta e curva si avorteaza... probabil odata, tu esti singurul avorton resuscitat, adica te-au bagat imediat la reanimaLe...Altfel, fi-ti si voi odata increzatori in ce va spun:eu nu scriu decat ca si LevSt....Punct!
LEVST.
27 Feb 2018

in primul rand , eu nu ma injur cu nimeni, ci -doar din cand in cand- mai raspund cu aceiasi moneda...si 2) , aond o fac , nu am pe nimeni anume in vizor ci doar persoanele care scriu , sub diversele preudonume( cinteva este in spatele lor), in final ei imi dau dreptate(si asta-i omoara!) , nu au nimic de spus ca idei si atunci incep cu insulte, etc., in felul acest se mai racoresc si ei, precum orice alt animal inferior si neevoluat...
OF OF, MăI, MăI...
27 Feb 2018

Levst...când ți-am spus că ești posedat de MANIA GRANDORII...mi-ai dat dreptate...DAR n-ai murit, vezi?! E bine că ești conștient de MANIA asta, mai ales când cobori oamenii la nivel de animal inferior și neevoluat...cin te-aude, crede c-ai fi Darwin...numa că el a fost CONTRAZIS de camarazii lui, oamenii de știință..și-anume, omul nu se trage din maimuță, adică dintr-un animal inferior și neevoluat...
M-AM PRINS:
27 Feb 2018

LEVST! Tu, ești tot una sau VĂR PRIMAR cu tovarășu Iliescu...el le avea cu apelativul ”MĂI ANIMALULE”! ”Evoluatul” de el...MĂI, DRAGĂ!
LEVST.
27 Feb 2018

ma mir cum mai suporta biata pagina, atata inteligenta!( altfel, cu obsesia unora/unuia, pentru mine, este deja legenda)
AHA...
27 Feb 2018

deci, dacă te contrează cineva făcând mișto de tine sau îți dă peste bot...are o obsesie în privința ta!!! VREI SĂ FII NUMAI TU PE PAGINĂ, NEBUNULE! Asta este deja o chestie patologică, ți-am mai spus-o!
îNCă CEVA:
27 Feb 2018

Hârtia A4 sau pixellii de pe ea când e pe net... poate suporta ”greutatea” argumentelor tale, cât și-a contra-argumentelor mele sau ale altora!
LEVST.
28 Feb 2018

Indivizii cu adevarat obsedati, se fac ca nu vad esenta problemei, adica Eu NICIODATA nu sunt preocupat de ce spun altii si nu initiez o discutie cu ei(dar mai raspund), in timp ce acest/acesti indivizi -ca mai sus- peste 75% din postari nu mai au nimic de a face cu articolul, stirea, etc., ci ma ataca pe mine...Ce poate fi mai simplu de inteles? Probabil ca trebuie sa fiu eu considerat ceva super si asemenea indivizi plang dupa atentia mea, cine stie cand ,se vor lauda cu faptul ca i-am bagat in seama, chiar daca-i bag in alta parte...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray