2019-11-18 06:47

Elena Udrea a dezvăluit unde vrea să facă botezul

 |  10:01
Elena Udrea a dezvăluit unde vrea să facă botezul

Elena Udrea a susținut în direct la România TV că nu va ataca deciziile judecătorilor în dosarul Gala Bute și a anunțat că botezul fiicei sale, Eva, va avea loc în curând.

Elena Udrea a declarat, marți seara, la România TV, că nu va ataca deciziile judecătorilor și a anunțat că are alte preocupări în Costa Rica, unde așteaptă să primească statutul de azilant politic definitiv.

”Nu voi folosi o altă cale de atac în România. Sper ca azilul definitiv va fi acordat. Nu mă așteptam ca în dosarul meu, ÎCCJ să sesizeze CJUE, se diversifică lupta statului paralel. Nu știu cine ar putea acum să mai fie capul acestui sistem. Era evident că până acm a fost domnul Coldea. Mie, de la distanță, mi se pare că sunt mai multe grupări acum care se luptă între ele, pentru că iarăși avem alegeri prezidențiale. Dacă în 2014, Maior îl susținea pe Ponta și Coldea (Florian Coldea, n.r.) pe Iohannis, evident că și acum sunt diverși candidați susținuți de diverși facțiuni din serviciile secrete care folosesc justiția pentru a-și susține candidații și a-i sancționa, elimina pe ceilalți. Uitați-vă cum doamna Kovesi a obținut un susces extraordinar la Înalta Curte, în contestația împotriva măsurii preventive. Este evident că la Înalta Curte sunt în continuare judecători care reacțioează la ordin, care depind de sistem. (...) Deocamndată, sistemul se foloseste în continuare de justiție și în continuare de Înalta Curte. (...) Cine o fi din servicii acum? Este mai greu, pentru că în afară de câțiva lideri pe care îi știam ca fiind în vârful sistemului și, deși au trecut în planul doi, activează...

Am tot sperat că o să fac botezul acasă, cu prietenii, cu familia, dar vom vedea. Trebuie să luăm o decizie, pentru că crește copilul, o să îi fie greu nașei să îl ridice. Dacă nu găsim o biserică ortodoxă, o vom boteza într-una catolică, voi face o cerere de aprobare. Alina Bica a filmat venirea pe lume a Evei. Voi face botezul cât mai curând posibil.”, a spus Elena Udrea la România TV.

Judecătorii au decis să trimită trei întrebări Curții de Justiție Europene privind respectarea unei decizii CCR când sunt afectate interese financiare europene. Decizia a fost luată cu trei la doi. De asemenea, odată cu decizia de a transmite întrebările către CJUE, magistrații au dispus și suspendarea procesului. Decizia privind suspendarea nu este definitivă.

Decizia vine în dosarul în care fostul ministru Elena Udrea, dar și alți inculpați din dosarul Gala Bute contestă pedepsele, după decizia CCR privind constituirea completurilor de 5 judecători de la ÎCCJ. În acest dosar, Elena Udrea (în prezent în Costa Rica) a fost condamnată definitv la 6 ani de închisoare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-24Parerea ta...

DEMOCRATIA CIORDI-STAN
24 Apr 2019

daca s-a casatorit cu cocos la ambasada din USA sa-si faca botezul la ambasada din Bangladesh..la rudele ma-sii
MATA HARI DE PLESCOI
26 Apr 2019

ADICA CU TIGANUL COCOS . A FURAT 500 MILIOANE EURO , AVERI SI PROPIETATI FURATE , DE NU LE STIE NUMARUL . ACUM INVIRTE BANI , CU MASCARICIU DIN IMOBILIARE . OCOLESTE JUSTITIA , PINA REZOLVA BANDITUL DRAGNEA CU AFACERILE LUI . PE URMA RAMINE CU BANI SI VINE IN TARA
CIUMA ROSIE PORCINA
30 Apr 2019

sa-si faca botezul in birou la cancelarul AUSTRIEI...unde e NOVOMATIC AUSTRIA,porcii lui gHITA si UDREA
MATA HARI DE PLESCOI
30 Apr 2019

Intra la Cotroceni pe usa din spate la Chiombete . statea la o gargara cu ponturi cu Oprea si Ghita , iar pe urma la o gargara umeri craci , toata noaptea .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray