2020-05-25 09:07

Elena Udrea aruncă bomba! S-au iubit sau nu Kovesi și Sebastian Ghiță

 |  10:01
Elena Udrea aruncă bomba! S-au iubit sau nu Kovesi și Sebastian Ghiță

Elena Udrea intervine în scandalul momentului și face dezvăluiri bombă despre Laura Codruța Kovesi, imediat după ce Victor Ponta a rupt tăcerea în legătură cu relația dintre fosta șefă a DNA și Sebastian Ghiță.

Elena Udrea a postat pe Facebook o parte a declaraţiei făcute de Victor Ponta, în dosarul Laurei Codruţa Kovesi: "S-a mai aratat ca vizitele private pe care magistratul procuror Kovesi Laura Codruta le-a efectuat la domiciliul denuntatorului/persoana vatamata Ghita Sebastian Aurelian au fost confirmate de martorul Carstea Dumitru, cu prilejul audierii sale din data de 13.12.2018, precum si de martorul Ponta Victor Viorel. Mai mult, acesta din urma a relatat ca inculpata Kovesi Laura Codruta se manifesta extrem de apropiat in relatiile cu denuntatorul/persoana vatamata Ghita Sebastian Aurelian, astfel incat cu prilejul unei vizite private i s-a adresat: 'STIE CA IL IUBESTE, DAR, DACA IL MAI PRINDE CA VORBESTE CU AIA O SA IL ARESTEZE SI PE EL, ASA CUM O SA O ARESTEZE SI PE EA", CU TRIMITERE LA UDREA ELENA GABRIELA."

În opinia fostului ministru al Turismului, "ca s-au iubit sau nu, ea (Kovesi n.red.) cu Ghita, e nerelevant. Relevant e ca aceasta femeie a fost sefa DNA si ca a arestat oameni si le-a inventat dosare in functie de frustrarile, geloziile si umorile ei, pe langa cei care erau tintele lui Coldea".

De asemenea, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, Elena Udrea a susţinut că arestările pe care le făcea Laura Codruța Kovesi erau făcute mai degrabă pe comenzi.

„Eu cred că mai degrabă pe comenzi. Îmi imaginez că nu avea atâtea ținte personale, persoane pe care să le urască, să aibe emoții negative față de ele, să nu doarmă bine noaptea din cauza lor. Cred că mai degrabă erau comenzi, erau ținte ale sistemului, trebuiau eliminați anumiți politicieni, anumiți oameni de afaceri, anumiți jurnaliști și dânsa executa aceste ordine", a spus Udrea.

„Comenzile cred că le primea de la Florian Coldea. Cred că sistemul pe care l-au construit, de asta l-au construit, să decidă cine pleacă, cine vine, cine e arestat, cine nu", a mai spus Udrea.

 

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-17Parerea ta...

GHERTOI ROSU
18 Mai 2019

DECI REPREZENTANTUL STATULUI SI AL MAFIEI GIGOLO GHITA SE MIRLEAU IN VIE , PARLAMENT SI CRAME DIN VII . DAR STIAM SI NOI PROSTI , PULITICA NU ARE MIROS
FREACA MENTA
19 Mai 2019

Sa nu fii gresit . In loc sa traga ia suflat . Si uite asa ia mai facut o cocoase in fata
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine