2020-04-10 03:59

Elena UDREA, mesaj pentru KOVESI: Bun venit în clubul PENALILOR

 |  22:35
Elena UDREA, mesaj pentru KOVESI: Bun venit în clubul PENALILOR

Elena Udrea reacţionează la punerea sub urmărire penală a Laurei Codruţa Kovesi. Din Costa Rica, fostul ministru al Dezvoltării se simte plagiată de Kovesi, prin reacţia de miercuri seara a fostei şefei a DNA, şi îi urează "Bun venit în clubul penalilor!".

"Sunt în Costa Rica, aştept procedura de acordarea statutului de refugiat. Mă uit cu mare atenţia la ce se întâmplă în România. Fără niciun resentiment, spun că începe să devină o vreme a normalităţii", a declarat Udrea, citata de stiripesurse.ro.

Întrebată dacă s-a simţit plagiată de Kovesi, când a auzit reacţia fostei şefe a DNA, Udrea a răspuns: "Trebuie să recunosc că exact aşa m-am simţit aseară, auzind modul în care se apără. Am identificat acelaşi tip de apărare. Doamna Kovesi, şi alţii au fost duşi la DNA şi abia acolo au aflat despre ce fapte sunt acuzaţi. Doamna Kovesi, dvs. aţi intrat cu bocancii în vieţile altora, aţi distrus cariere.  Nu uitaţi că dvs, aţi pornit acest tip de justiţie. Aseară a avut un discurs fix ca al penalilor. Aş putea spune 'Bun venit în clubul penalilor!'", a declarat Udrea la Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-14Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
14 Feb 2019

sigur ca da tigancile lui GHITA se bucura ca au aruncat galeti de kkt din Costa Rica pana la Bucuresti...mai ramane de vazut daca europenii si USA servesc tigania din Romania..siktir ciori imputite care trageti pe nas si va lingeti intre voi
MATA HARI DE PLESCOI
17 Feb 2019

TIGANCA LEANA DE PLESCOI , ARE 400 DE APARTAMENTE IN FLORIDA , DAR SI 2 BLOCURI LA CRINGASI , PLUS ZECI DE TERENURI ACAPARATE . SPALA BANI CU DEZVOLTATORUL IMOBILIAR RUS . A FOST BAGATA SI LA ARLO - SLATINA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine