2020-01-29 15:02

Elena Udrea: Sebastian Ghiță i-a amenințat pe George Maior și pe Florian Coldea că-i împușcă

 |  10:18
Elena Udrea: Sebastian Ghiță i-a amenințat pe George Maior și pe Florian Coldea că-i împușcă

Elena Udrea a declarat că Sebastian Ghiță i-a ameninţat pe George Maior și Florian Coldlea că îi împușcă dacă fratele patronului RTV, audiat la DNA, va fi arestat după modelul Mircea Băsescu.

Deputatul Elena a vorbit şi despre relația ei cu patronul RTV, Sebastian Ghiță, despre care spune că a fost una „oscilantă”.

„Câteodată comunicam mai mult în Parlament și în afară, în funcție de interesul domnului Ghiță că ar fi mai apropiat de președinte. După ce a venit Ponta, s-a schimbat”, a afirmat Elena Udrea.

Fostul ministrul a povestit un episod, referitor la o amenințare la adresa lui George Maior și Florian Coldea.

„Domnul Ghiță îmi povestea lucruri din discuțiile pe care le avea cu conducerea SRI. Mi-a zis că are instrumentate dosare, 40, și că l-a chemat pe fratele său la DNA și s-a dus la domnul Maior și la domnul Coldea și le-a zis că-i va împușca dacă îi vor face ce i-au făcut lui Traian Băsescu cu fratele său”, a precizat Elena Udrea.

Aceasta a mai spus că Florian Coldea nu a amenințat-o.

„Nu m-a amenințat nimeni. Presiunea e uriașă”, a răspuns aceasta.

„Aş vrea să întrebaţi dacă dl Ghiţă a fost să-l viziteze în arest pe Dorin Cocoş. Ştiu de la fostul soţ. Eu ştiu de ce s-a dus acolo. Să-l întrebaţi pe domnul Ghiţă cine l-a trimis şi de ce s-a dus. Dacă nu-şi aminteşte, o să-mi amintesc eu”, a completat Elena Udrea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-03



Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
03 Feb 2015

Hai Lenutzo...zau asa.....cum sa-l impuste????Din cate am observat eu voi lucrati cu arme cu energie dirijata,iradiati concurenta din blocul de vis-a-vis cand doarme.... Sau cand merge la piatza,asa cum l-ati asasinat pe Florin Tudose Din cate am inteles astia sunt fostii asasini KGB-GRU care acum s-au reconvertit pentru Mossad,lucreaza pentru mafia imobiliara si cazinouri,dar au cartea de munca bagata la BCR,BCR asigurari In mare parte bulgaroaice care se imbraca in negru cand au de lichidat pe cineva..si ucrainieni care le dau indicatii unde e victima Colegul UTI-Urdareanu se ocupa cu supravegherea informativa a victimei....si prin satelit cu GPS Daca vreun fraier din procuratura sau politie protesteaza,atunci intra in scena generalii "grei" adica Dumitru Ciobanu-Contrainformatii SIE,Dragoi Dan si Dragoi Bogdan,MAior si Coldea(care primesc ordine de la GHITZA....) Iar acum va folositi si de mafia ucrainiana care colaboreaza cu cazinourile MAXBET-MILLION,si cu ADMIRAL NOVOMATIC AUSTRIA pe care ati cumparat-o cu SOKRATES KOKKALIS si MIHAI GHERMAN(baiatul lui OLIVIU GHERMAN) HAI SEHEREZADA,VOMITA TOT NU NE MAI prOSTI CU AIURELI IEFTINE
CROCODILUL FLAMAND
03 Feb 2015

PE ziaristii de la Paris i-a asasinat CIA-MOSSAD pentru ca erau pe lista neagra de cand cu invazia "voluntarilor" in IRAK;daca va aduceti aminte francezii nu au vrut sa ignore CONSILIUL DE SECURITATE ONU si echipa de inspectori ONU condusa de HANS BLIX In schimb cei trei cowboys,BUSH,BLAIR,SHARON....au facut "coalitia voluntarilor" unde a intrat si colonia Rrrrromanistan si au ignorat CONSILIUL DE SECURTITATE ONU la ordinele lui ARIEL SHARON si a servitorilor sai din Rrrromanistan condusi de Itzik-arescu Iar pe jurnalistii de la CHARLIE HEBDO i-au asasinat ca sa dea bine la imagine si sa incite lumea contra arabilor din Europa Elementar Draga Watson........nu-i asa?
CROCODILUL FLAMAND
03 Feb 2015

Deci sa inteleg ca Romania e asa de smekera ca ignora CoNSiLIUL DE SECURITATE???????????????dar vrem sa fim parte din NATO si UE????? POATE VREI SA ZICI EXCLUSI DIN NATO SI UE
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine