2020-02-19 11:42

Elena UDREA, „vedetă” și în Costa Rica. Ce scrie presa locală despre fostul ministru și ceilalți „români fugari”

 |  10:15
Elena UDREA, „vedetă” și în Costa Rica. Ce scrie presa locală despre fostul ministru și ceilalți „români fugari”

Publicaţia Diario Extra difuzează un articol intitulat "Românii fugari aleg Costa Rica drept refugiu", referindu-se la Elena Udrea, despre care afirmă că este "o femeie foarte controversată în ţara ei", amintind că este fost ministru şi că este acuzată de corupţie. Articolul, care invocă şi presa din România, o menţionează şi pe Alina Bica, informează News.ro.

"Costa Rica şi Madagascar sunt separate de mii de kilometri şi de multe ore de zbor cu avionul, însă au o particularitate care atrage românii care încearcă să fugă de justiţia din ţara lor: niciuna nu are tratat de extrădare cu România", scrie autorul articolului din publicaţia din Costa Rica, precizând că tocmai de aceea Costa Rica a devenit o destinaţie de aur pentru politicienii din "statul balcanic" şi că cel mai recent caz este al Elenei Udrea, fost ministru al Turismului, despre care afirmă că a fost acuzată de trafic de influenţă şi că a cerut azil politic.

Articolul, care preia informaţii din presa din România referitoare la acuzaţiile aduse lui Udrea şi la extrădarea acesteia, o menţionează şi pe fosta şefă DIICOT Alina Bica.

Materialul este ilustrat cu două fotografii ale lui Udrea dintr-un pictorial pentru The One, precum şi cu o altă imagine, difuzată de un tabloid, în care Udrea este în costum de baie, comentariul care le însoţeşte fiind "Elena Udrea este o femeie foarte controversată în ţara ei".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-05Parerea ta...

ANONIM
05 Mai 2018

DA "Românii FUTARETI si PENALI DIN POLITICA BAMBOVITEANA ALCATUITA DIN GRUPARI INFRACTIONALE aleg Costa Rica drept refugiu",
FREACA MENTA
06 Mai 2018

I SA UMFLAT MINGEACU . DAR BURTA NU
CE NAIBA Să-I FACă?
07 Mai 2018

E agent CIA! A afirmat-o unul care ȘTIE! La fel și BL(e)AGA! De ce dracu n-a pățit nimic buldogul ăla scârbos?!
ANONIM
08 Mai 2018

E si agent rusesc, chinezesc, a intrat in gratiile "Imparatului" chinez, era sluga la ana conceputa din majordom la printul Rene de Bourbon si trecuta pe nle printului incornorat, aceea era Regina Magiei Negre in Romania, mereu i se spunea Regina de toti fara a termina informatia, ca cea neincoronata vreodata era regina a magiei negre cu care se impuse pt a manca cascaval ea si iepele lui Misu. Base turba contra lui Misu si Ana si aea, pupila lui era de ei infiltrata sub pielea lui. A aflat dp ce termina doua mandate prezidentiale. Avu si iliescu una atrasa de ei care il mai controleaza si azi; a aflat ca ii era infiltrata ca devota astora acum vreo 3-5 ani. Asa de prostaliti pot fi politrucii. A, si Terriceanu avu nevasta tot serva la miselu cu rejina, dp ce divorta aia ii preda stafeta actualei, asa ca se petrece perpetuarea. Mai e o chestie, pe Tudose il distrusera pt ca nu voia sa le lase palatul, ori in subsol au realizat cel mai precis instrument ezoteric posibil, cercul lui Solomon. Asa ca ce usor il putura debarca pe Tudose.... Asa se conduce Romania, cu de astea. Asa afla iute cum sa scape de dovezi incriminatoare ce-i acuza, cum sa paseze altora culpele, cine inseala increderea lor. In acel cerc poti comunica cu ce alegi, ingeri sau demoni priceputi, toti se inchina lui Dz El;ohim si vin binevoitori. Acolo sunt banii dumneaVOASTRA
RENDES LACI
10 Mai 2018

Domnilor că românii au plecat și pleacă pe capete din România, înțeleg. Mă binedispune faptul că cei ce ne-au promis lapte și miere și au ajuns la putere au început să plece și ei. Aștept cu interes alte emigrări, cum ar fi Dragnea, Tăriceanu, Viorica, Olguța, etc., și mă aștept ca și acești români la rândul lor să ceară azil politic.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine