2020-06-01 15:33

Emil BOC în fața procurorilor! Ce a declarat primarul Clujului în dosarul medicului LUCAN

 |  16:09
Emil BOC în fața procurorilor! Ce a declarat primarul Clujului în dosarul medicului LUCAN

Fostul premier Emil Boc a declarat, miercuri, la ieşirea de la DIICOT, că profesorul Mihai Lucan nu i-a cerut niciodată ajutorul în dosarul în care este cercetat, precizând că a avut două intervenţii chirurgicale, pe care le-a achitat.

Totodată, el a spus, referindu-se la denunţătorul din acest dosar, deputatul USR Emanuel Ungureanu, că ''nu va lăsa lucrurile să scape de sub control'', punctând că nu a dat în judecată pe nimeni până acum. ''Nu am primit informaţii despre ilegalităţi la Institutul de Transplant. Ce se întâmplă acolo nu este treaba primarului, ci a organelor de anchetă. (...) Am avut o intervenţie de urgenţă la Institutul de Urologie în 2005. (...) Apoi, am mai avut două intervenţii, una în 2015 pentru care am plătit 1500...un început de colică renală. (...) Nu mai am bonurile, dar se poate verifica că am plătit. (...) Nu am dat în judecată pe nimeni până acum, dar lucrurile nu le voi lăsa să scape de sub control. Nu am nimic de ascuns, ce am în guşă şi în căpuşă. (...) Nu am ştiut şi nu mi-a cerut sprijin (n.r. - dr. Lucan) pentru un dosar. (...) Toate au o limită şi un punct, dar sunt pe punctul de a lua altă decizie. Dacă domnul Ungureanu va continua, îl voi acţiona în judecată. Nu am încălcat legea'', a spus Boc la ieşirea de la DIICOT, potrivit Agerpres. Totodată, el a precizat că medicul Lucan a fost tratat de Primăria Cluj la fel ca toţi ceilalţi investitori.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-10Parerea ta...

ANONIM
10 Ian 2018

MULT RAU AI FACUT CAND AI FOST PREMIER. PENSII SI SALARII NESIMTITE. AI DISTRUS MULTE IN ROMANIA CA SA IL APERI PE BASESCU. FARA ALTE COMENTARII....NU VOM UITA.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine