2019-09-23 01:53

EMOȚII pentru BĂDĂLĂU! Înalta Curte decide dacă redeschide un dosar în care este implicat

 |  12:34
EMOȚII pentru BĂDĂLĂU! Înalta Curte decide dacă redeschide un dosar în care este implicat

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) analizeaza, marti, o solicitare facuta de afaceristul libanez Elias EL Khoury, de redeschidere a anchetei in cazul actualului ministru al Economiei, Niculae Badalau, anunta ziare.com.

Emoţii pentru noul ministru al Economiei din cauza unui dosar mai vechi. Este vorba de o plangere facuta impotriva ordonantei de clasare a acuzatiilor in cazul lui Niculae Badalau. Actualul ministru a fost cercetat de DNA pentru trafic de influenta, raportat la faptul ca ar fi aparat interesele unei societati comerciale implicate intr-un circuit financiar fraudulos.

Procurorii DNA spuneau in 2013, ca politicianul ar fi facut demersuri atat la nivelul conducerii Agentiei Nationale pentru Administrare Fiscala (ANAF), cat si pe langa persoane cu functii in institutiile de stat din judetul Giurgiu (prefectura, conducerea Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura (APIA).

"De asemenea, in cursul acestui an, la solicitarea invinuitului Badalau Niculae, societatea comerciala implicata in circuitul evazionist i-a pus la dispozitie, cu titlu gratuit, produse alimentare pentru un eveniment organizat la restaurantul sau", acuzau procurorii.

In final, ancheta a fost clasata in cazul lui Niculae Badalau.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-04Parerea ta...

# PISTOL
04 Dec 2018

Pistolul lui _ pe tot globul - a făcut - poate - 1000000000 de VICTIME !!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray