2020-04-06 22:17

Episcopul Hușilor este pe FĂRAȘ! Vezi în ce ipostaze COMPROMIȚĂTOARE a fost surprins și cine îl ȘANTAJA

 |  09:44
Episcopul Hușilor este pe FĂRAȘ! Vezi în ce ipostaze COMPROMIȚĂTOARE a fost surprins și cine îl ȘANTAJA

Mitropolia Moldovei şi Bucovinei anunţă că "Sinodul mitropolitan a luat act cu tristeţe de existenţa în spaţiul public a unor dezbateri cu privire la presupuse abateri de natură morală, atribuite Preasfinţitului Corneliu, Episcopul Huşilor" şi urmează ca "forurile prevăzute de legislaţia bisericească în vigoare să rânduiască cele cuvenite în astfel de situaţii". De asemenea, credincioşii sunt îndemnaţi să "stăruiască în rugăciune", informează News.ro.

Anunţul mitropoliei se referă la imaginile apărute în spaţiul public în care episcopul Huşilor este filmat în ipostaze intime cu un elev de seminar care la acel moment ar fi avut 17 ani. Imaginile ar fi fost folosite de arhimandritul Cristian Jitaru, de la Episcopia Huşilor, şi de preoţii Gheorghe Damian, de la biserica din curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, şi Răzvan Bumbu, de la Parohia Văleni, pentru a-l şantaja pe Bârlădeanu. Cei trei preoţi au fost trimişi în judecată de DNA.

"În ziua de 14 iulie 2017, s-a întrunit la Reşedinţa mitropolitană din Iaşi Sinodul mitropolitan al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei. Sinodul mitropolitan a luat act cu tristeţe de existenţa în spaţiul public a unor dezbateri cu privire la presupuse abateri de natură morală, atribuite Preasfinţitului Corneliu, Episcopul Huşilor", afirmă mitropolia într-un comunicat.

„Sfătuit” să se RETRAGĂ

De asemenea, membrii Sinodului mitropolitan "au luat act de declaraţia Preasfinţitului Corneliu, care a afirmat că acuzaţiile care i se aduc nu au un suport real, fiind false".

Imaginile compromiţătoare cu episcopul Huşilor au fost difuzate de publicația „Cancan”, iar Patriarhia şi Mitropolia Moldovei au solicitat publicaţiei înregistrările.

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Vasile Bănescu a declarat la Antena 3 că bărbatul care apare în imagini este Episcopul Huşilor.

"Din păcate, confirm că persoana din imagine este episcopul Huşilor", a afirmat Bănescu, care a apreciat că această situaţie îl face pe episcop incompatibil şi că acesta va fi sfătuit să se retragă, decizie pe care o poate lua şi singur.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-07-15Parerea ta...

DRACULA PARK
15 Iul 2017

FOARTE BINE....LA DRACU CU POPII ASTIA FARISEI SI POPONARI..SA ARDA IN SMOALA
DRACULA PARK
15 Iul 2017

SI BISERICA RESPECTIVA S-O TRANSFORMATI IN BORDEL KUSHER SI CASINO PENTRU GAY-LESBI SI PEDOFILI...DEASUPRA BISERICII SA PUNETI IN LOC DE CRUCE O SULA DE MAGAR SI O POZA CU UDREA N PATRU LABE CUM SUGE LA MAGAR STROMELEACUL
BABUIN
15 Iul 2017

Pe cand si tomiteanul....snagoveanu...spagoteanu ...sau cum a.o mai numii. .
MARIN
16 Iul 2017

Dracula,, iar nu ti-ai luat calmantele nu te agita ca o sa faci AVC si o sa ramai leguma iar pentru vocabularul tau execrabil tu o sa arzi primul in smoala Esti foarte bolnav si periculos D-zeu sa na ferasca sa intalnim in vata indivizi ca tine
@DRACULA!
16 Iul 2017

Chiar ai luat-o RAZNA! Ce-are Biserica cu episcopul ăsta spurcat? Una-i UNA, alta-i ALTA! Îmi întărești convingerea că nu ești CREȘTIN...asta n-ar fi o problemă, DAR...nu te mai lua de Biserică în ansamblul ei, și lasă PORCĂRIILE OBSESIVE pe care le-ai vrea văzute în locul crucii, fiindcă s-ar putea să auzi ceea ce nu-ți place...DECI, DĂ PACE BISERICII, ȘI NU CONFUNDA BISERICA CU UNII DIN SLUJITORII EI, CUM FAC ĂȘTIA DE SE AOLESC CĂ, DACĂ PLEACĂ PUTOAREA AIA DE KOVESI DIN FRUNTEA DNA, MOARE ȘI INSTITUȚIA ODATĂ CU EA! NU FII PORC, CĂ DĂM CU TINE DE-AZVÂRLITA!!!!
DRACULA PARK
16 Iul 2017

In ceea ce priveste Biserica de la Pades, in care este pictat Dan Morega-DUMNEZEUL SATANISTILOR, a precizat: „Sint pictat in biserica pentru ca sint ctitor. Cred ca am dat o valoare si un nume acestei biserici. Trebuie sa fim credinciosi…“. Satenii din localitatea Pades vor merge de acum inainte la slujbe si se vor inchina in biserica unde este pictat subprefectul de Gorj. Dar oamenii din comunele din Gorj inca isi mai aduc aminte de vremurile in care Dan Morega era sef la Cooperatie si nu puteau sa ia gaz sau alte produse de la magazinul satesc, celebra Cooperativa, pina nu isi plateau „achizitiile“ cu oua, puf, gaini, precum si alte „dari“ percepute de Cooperatie. In acest fel, rezultatele obtinute de institutia condusa de Morega inainte de 1989 au putut sa fie recompensate de conducerea de partid si de stat//CONCLUZIA...DACA MA ENERVEZ PE TEMA ASTA PE MULTI AM SA FAC VEDETE SATANISTE PE MODELUL HUSI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine