2019-08-23 18:42

Ex-preşedintele ANRE a fost în sfârşit ARESTAT. Unde se ascundea

 |  18:05
Ex-preşedintele ANRE a fost în sfârşit ARESTAT. Unde se ascundea

Fostul preşedinte al ANRE şi ex-senator UDMR, Olosz Gergely, fugit din ţară de aproape patru ani, a fost arestat, într-un final, aproape, chiar în Ungaria. El era dat în urmărire din 2015, după ce a fost arestat preventiv într-un dosar cu retrocedări. La sfârşitul anului trecut, el a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu executare într-un alt caz, pentru trafic de influenţă.

Imediat a fost dat în consemn la frontiere şi în urmarire internationala. Asta dupa ce săptamani la rând a fost căutat în ţară pentru a fi încarcerat. 

Olosz Gergely a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la trei ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă în formă continuată. În acelaşi dosar au mai fost condamnaţi Ion Bîrcină - un an şi patru luni închisoare cu executare, Costin Iliescu - un an şi patru luni închisoare cu suspendare, Cătălin Stan - doi ani cu suspendare, Ovidiu Ionel Badea - un an cu suspendare.

Totodată, instanţa a mai dispus confiscarea de la Olosz Gergely a sumelor de 384.000 de euro şi 400.000 lei şi menţinerea sechestrului asigurător asupra tuturor bunurilor mobile ale acestuia până la recuperarea prejudiciului.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-15Parerea ta...

ANONIM
17 Mar 2019

DUPA ATITIA ANI ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray