2020-07-14 14:13

EXCLUSIV. Avertisment incredibil pentru Niculae Bădălău, de la nașul său: „Finule, ai întrecut orice măsură. Potolește-te!”

 |  09:58
EXCLUSIV. Avertisment incredibil pentru Niculae Bădălău, de la nașul său: „Finule, ai întrecut orice măsură. Potolește-te!”

Baronul PSD Niculae Bădălău, după ce a trecut județul Giurgiu pe persoană fizică, adică e și cum ar fi propria sa moșie, vrea acum să se pună la adăpost pentru zile negre, prin refugierea pe un post liniștit și bine remunerat la Curtea de Conturi a României.

Dar, chiar astăzi, miercuri, când urmează să primească sau nu girul Parlamentului pentru sinecura de la Curtea de Conturi a României, Niculae Bădălău primește un avertisment incredibil și foarte dur, printr-o scrisoare deschisă de la nașul său de la nunta de argint, omul de afaceri grec Ioannis Kassianos. 

PUTEREA vă prezintă, în exclusivitate, scrisoarea-avertisment a nașului Ioannis Kassianos către finul Niculae Bădălău (vezi documentul în facsimil), iar mesajul omului de afaceri grec nu mai lasă loc de niciun comentariu privind adevărata față a baronului PSD de Giurgiu:

Către Niculae Badalau, senator

Finule ai uitat prea repede de unde ai plecat și ce ai facut, Ai comis o mulțime de abuzuri și ilegalități, direct și prin interpuși, pe care nici tu le mai ști sau nu vrei să le mai recunoști. Te-ai îmbogățit ilegal prin devalizarea unor bunuri de milioane de euro care ști foarte bine că îmi aparțineau. Printr-o altă șmecherie penală ți-ai însușit alte câteva milioane de euro de le firmele mele ca un mafiot. Când te-am susținut financiar și te-am plimbat prin Grecia pe unde nici ai visat erai ca un mielușel Acum văd că rupi lanțul și nici nu mă mai cunoști și nici nu vrei să-îmi dai înapoi ce mi-ai luat cu japca. Eu am încredere că justiția românească onestă îmi va face dreptate și va aplica pedepsele meritate pentru că există o mulțime de dovezi și probe prin care pot proba nevinovația mea și reaua intenție a ta.Te aștept să vi să-ți ceri scuze, să-mi dai înapoi ce mi-ai luat ilegal. Mergi cu Dumnezeu și lasă-mă în pace pe mine și firmele mele. Ca naș al tău, îți dau un ultim sfat: Finule, ai întrecut orice măsură. Potolește-te!

PS: Finule Niculae Bădălău, înainte de a pleca din politica românească pe ușa din dos, nu uita să treci pe la mine și să îmi predeai tot ce mi-ai furat în toată perioada noastră de colaborare.

Ioannis Kassianos

24.06.2020

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-24

Documente:Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz