2020-07-16 20:15

EXCLUSIV. Blat între PSD şi PNL pentru şefia Romsilvei

 |  10:28
EXCLUSIV. Blat între PSD şi PNL pentru şefia Romsilvei

După ce l-a impus ca preşedinte al Consiliului de Administraţie de la Regia Naţională a Pădurilor-Romsilva pe managerul parcului de dinozauri de la Braşov, Adrian Dănuț Apostu, ministrului Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe a mai făcut o mişcare, din care se vede de la o poştă că este un blat între PSD şi PNL.

Firma de recrutare desemnată de Ministerul Mediului a făcut, vineri, două propuneri pentru funcţia de director general al Romsilva. Este vorba de actualul director interimar Ion Codruţ Bîlea şi de şeful Ocolului Silvic Vişeu Maramureş - Vlad Vasile, membri CA provizoriu urmând să-l desemneze pe cel care va conduce Romsilva. De fapt, a fost doar o simulare de desemnare, pentru că se ştia de când s-au făcut înscrierile că Vlad Vasile este „iepurele”, adică este înscris doar de formă, iar Bîlea este câştigătorul. Aşadar, bordul administrativ de la Romsilva a decis ca Ion Codruţ Bîlea să fie noul director general. Numai că, impunerea lui Bîlea a tulburat rău de tot apele în PNL. Astfel, ministrul Costel Alexe şi dirijorul din umbră al ministerului, baronul de Suceava, Gheorghe Flutur, au fost acuzaţi de mai mulţi parlamentari liberali că impunerea lui Bîlea este un blat pe faţă cu PSD. De ce? Pentru că Bîlea a fost adus în regie de PSD şi ani la rând, ca director al fondului forestier, a făcut jocurile PSD, dar a fost dat afară anul trecut de către fostul director PSD al regiei, Gheorghe Mihăilescu, ca urmare a unor răfuieli personale între cei doi. După ce a fost dat afară de Mihăilescu, Bîlea a fost luat în braţe, doar verbal, de câţiva combinatori liberali, însă acum, impunerea lui în fruntea regiei s-a făcut cu recomandarea şi susţinerea unor lideri PSD, iar ministrul Costel Alexe ştie acest lucru, mai ales că se ştie foarte bine de cine ascultă când e vorba de numiri cu greutate în acest minister. Aşadar, Romsilva are acum un director general impus de PNL dar garantat de PSD, după ce a fost dat afară de...PSD! 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-24Parerea ta...

GRIGORE
24 Mai 2020

Nicio diferență intre PSD și PNL . Aceiași mafie si aceleași obicieiuri , furatul.
MOCANU TH.
11 Iun 2020

Habar nu aveți ce scrieți. Răzbate o duhoare de securiști pe aici!
MOCANU TH.
11 Iun 2020

Marele jurnalist Teleanu sa reciteasca ce a scris despre Mihăilescu și demiterea sa, în 6 februarie și sa compare cu ce scrie acum. Halal jurnalist!
MIRCEA S
12 Iun 2020

Un site rosu, ca Dragnea și Mihăilescu. Unul la pușcărie și celalalt cel puțin la psihiatrie.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz