2020-02-28 18:04

Exclusiv. DOCUMENT: Câte milioane de euro a costat măturarea gărilor în 2017. Ziarul Puterea va prezintă ce firme ar trebui să asigure curățenia în stațiile CFR

 |  08:33
Exclusiv. DOCUMENT: Câte milioane de euro a costat măturarea gărilor în 2017. Ziarul Puterea va prezintă ce firme ar trebui să asigure curățenia în stațiile CFR

Compania de Căi Ferate a plătit anul trecut aproximativ 13 milioane de lei pentru măturarea gărilor. Potrivit contractelor încheiate de CFR, firmele sunt obligate să facă curățenie generală și de întreținere în fiecare stație CFR.

Ce mai mare sumă de bani este alocată pentru Gara de Nord București- 2,57 milioane de lei, în timp ce Sucursala CFR Iași plătește anual aproximativ 2,49 milioane de lei - ca să aibă gara curată: peroane, șine, săli de așteptare, pasaje. Firmele abonate la contracte și care ar trebui să curețe gările de mizerie și zăpadă iarna sunt Tibob Trans, Dumbrava Minunată, Romprest, Diatrous, Glano Prest, Gutman SRL, Ghenuța SRL, Publix SRL, Atrus Grup, Locomotiva Sibiu, Euroconstruct SA. 

Potrivit contractelor, societățiile sunt obligate să salubrizeze atât peroanele, cât și șinele, sălile se așteptare și pasajele. Totodată, trebuie golite coșurile de gunoi și curățarea spaților verzi. 

Potrivit unor controale efectuate de inspectorii OPC, multe gări sunt insalubre si neigenizate. Mai mult, multe gări arată părăsite, iar în ele nu s-a mai măturat de mult timp. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-25

Documente:Parerea ta...

ANONIM
25 Ian 2018

ASEMENEA HAIDUCIE NU A EXISTA IN ISTORIA TARII. DUPA 1989 AM FOST CAPTURATI DE BANDITI SI MAFIOTI CARE AU FURAT TOT CE SE PUTEA FURA ECONOMIA NATIONALA, AVUTIA NATIONALA, ACUM SUNTEM INTR-O FORMA SOFISTICATA DE SCLAVAGISM MODERN.LA NIVEL COLECTIV RO ESTE O ADUNATURA DE HIENE TURBATE. NISTE BESTII ORDINARE AU DISTRUS ROMANIA I-AU ALUNGAT PE ROMANI DIN TARA. TERITORIU TARII VA FI ANEXAT IREVERSIBIL CAT DE CURAND DE CATRE ALTE NATII .
HALAL CRATA HOTIE
25 Ian 2018

Afaceri de tip militienesc in care se fac bani doar din munca necalificata pe spatele statului roman captiv . Militienii nu au mila ca de respect nu avem ce discuta , si dupa ce in timpul activității se înfruptă prin interpusi dintr-o parte a economiei romane , iar o alta o donează străinilor pentru tăcere , le mai asiguram si pensii de serviciu . Curat hotie mon chere , si halal institutii mai avem . In acest timp necalificatul de la matură nu are nici bani de izmene .
CRISTINA
28 Ian 2018

SI TOT NEMATURATE SUNT !!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine