2020-02-26 20:16

EXCLUSIV. Cine sunt actorii cu epoleți și „nașii” lor politici, omiși deocamdată din ancheta tragediei de la Caracal

 |  00:42
EXCLUSIV. Cine sunt actorii cu epoleți și „nașii” lor politici, omiși deocamdată din ancheta tragediei de la Caracal

Scandalul şi circul mediatic făcut de premierul Viorica Dăncilă și denoul ministru de Interne, Nicolae Moga, cu privire la demiterea șefului Poliției Române, a șefului IJP Olt și a comandantului Poliției Caracal, după ce eleva de 15 ani Alexandra Măceșanu a fost ucisă de un descreierat pe nume Gheorghe Dincă – care de peste 10 ani își făcea mendrele în zonă sub ochii autorităților locale -, ascunde o caracatiță incredibilă, cu conotații mafiote, „țesută” de către politicienii din această zonă.

Însă, despre cumetriile dintre polițiștii din Olt și politicieni grupați în jurul tripletei nășite de Liviu Dragnea, care a făcut și face legea în acest județ, adică Florin Iordache - Darius Valcov - Paul Stănescu, nu s-a scos până acum nicio vorbă... 

Nepotul lui Paul Stănescu, finul lui Dan Ciocan și service-ul clandestin de la ieșirea din Caracal

Oficial, până acum s-a anunțat că, în urma intervenției de la Caracal, au fost destituite mai multe persoane cu funcţii importante, printre care șeful Poliției Române, chestorul Ioan Buda, și adjunctul IPJ Olt, Florin Alexe, precum și șeful Poliției Caracal, Nicolae Mirea. Numai că, demiterea adjunctului Florin Alexe s-a făcut ca urmare a faptului că șeful IJP Olt, Cristian Voiculescu, se afla în această perioadă în concediu. Însă, ambii șefi ai IJP Olt, Voiculescu şi Alexe, erau interimari pe funcțiile ocupate,  interimatul lor durând de mai bine de doi ani de zile. Dar, ceea nu a precizat nici fostul șef al Poliției Române, Ioan Buda, și nici ministrul de Interne, Nicolae Moga, este faptul că, potrivit procedurilor legale, echipa operativă care trebuia să se ocupe de acest caz trebuia condusă de către șeful Direcției Judiciare de la IJP Olt, Laurențiu Neţoi, care înainte de a ocupa această funcție lucrase şi la Criminalistică. Însă, surpriză! Despre numele acestuia și implicarea sa în cazul Alexandrei nu s-a făcut nicio precizare. De ce? Poate și pentru că el ocupă această funcție și ca urmare a faptului că este nepotul baronului de Olt, Paul Stănescu. Mai mult, încrengătura este și mai mai mare, întrucât șefului Poliției Caracal, Nicolae Mirea, demis și el, este finul deputatului de Olt Dan Ciocan, cunoscut pentru faptul că a luat Bacul abia la 48 de ani și este mâna dreaptă a baronului Paul Stănescu.

Potrivit informațiilor deținute de PUTEREA, presupusul asasin Gheorghe Dincă era foarte cunoscut și apropiat de anumiţi polițiști din Caracal, fiind cel care, în garajul curții sale de la ieşirea din oras, a reparat mașinile personale ale mai multor multor polițiști din zonă. Oare drama Alexandrei va rade din temelii întreaga cârdășie adânc cimentată la nivelul județului Olt, între polițiștii numiți pe criterii de cumetrii politice și „naşii” lor politici, grupați în jurul lui Paul Stănescu? Sau se va pune batista pe țambal, va fi găsit un acar Păun și, în rest...mortul e de vină! Dar cum peştele de la cap se împute, nu ar trebui să ne mire modul cum au acţionat poliţiştii olteni, atâta timp cât, în fruntea Poliţiei Române, a fost pus un inginer de la frontieră, garantat şi promovat pe criterii ştiute numai de Blaga şi Băsescu...


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-28Parerea ta...

PATRARU
28 Iul 2019

Primul Ministru al României Ministrul de Interne Procurorul General Directorul STS Cam in această ordine trebuie sa plece , ei sunt artizanii a tot ceia ce s-a întâmplat . Restul celor demiși este praf in ochii nostri.
GELU BLENDEA
28 Iul 2019

Să plece tov genereal VASÎLCĂ, care în afară de a fura alegerile, nu știe nimic! Prietenii știu de ce!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine