2020-01-27 15:29

EXCLUSIV. Deputatul de Argeş Cătălin Rădulescu, disperat să o întâlnească pe domnişoara “Chris”. Preşedintele-ginecolog al PSD Diaspora agaţă pe Facebook

 |  21:01
EXCLUSIV. Deputatul de Argeş Cătălin Rădulescu, disperat să o întâlnească pe domnişoara “Chris”. Preşedintele-ginecolog al PSD Diaspora agaţă pe  Facebook

Marius Florian

Cazul „pesedistului iubăreţ”, deputatul de Galaţi Florin Pâslaru, care agăţa tinere pe Facebook în timpul şedinţelor parlamentare – aşa cum PUTEREA a dezvăluit în septembrie 2015 - se pare că nu este deloc singular în partidul social-democrat.

Abia intrat în noul an, preşedintele PSD Diaspora, deputatul-ginecolog Cătălin Rădulescu, îi calcă apăsat pe urme colegului Pâslaru.

Lui Rădulescu i s-au aprins călcâiele după „Chris”, așa cum a alintat-o el pe domnișoara creată pe Facebook de noi, cei de la PUTEREA. A găsit-o pe reţeaua de socializare şi a abordat-o amatorește, spunându-i că a fost în vacanță la ski în Austria și Italia, unde însă nu s-a simțit prea bine.

„Am fost în vacanță în Austria si Italia şi când m-am întors m-am simțit f. rău , am vomitat , frisoane , ieri am stat la spital cu perfuzie şi mi-a crescut tensiunea la 190, ceva mi-a declanșat”, se plânge politicianul tinerei.

Galantul Rădulescu: “Îţi trimit eu bani de drum!”

„Dar dacă te-aşi vedea pe tine m-aşi simţi f. bine”, „Când vii pe la Buc. să ne vedem? Ce job ai baby?”, „Trimite-mi NR şi îţi trimit eu bani de drum şi stabilim şi când”, sau chiar „Cred că ar fi prima dată când un medic ginecolog, politician ar răpi o fată frumoasă”, sunt câteva din încercările de agățat testate de deputat pe Facebook.

„Chris” este o domnișoară. Potrivit contului creat pe Facebook de noi, lucrează la un hotel din stațiunea Mamaia, stațiune în care l-am „invitat” pentru „întâlnire”. Aflăm însă de la deputat că nu îi place să vină pe litoral în timpul iernii, motiv pentru care insistă să ceară numărul de telefon și să stabilească el o întâlnire. Ba chiar oferă și bani pentru „agățat”!

Potrivit galeriei foto atașate, Rădulescu este disperat să se întâlnească cu domnişoara „Chris”. Fiind deja clare, în acest punct, intențiile deputatului, ne-am reținut de la a duce farsa mai departe. Am fi putut delega o frumoasă domnișoară, care întâmplător seamănă cu celebra„Consuela” - cea din imaginaţia deputatului Pâslaru - să se vadă cu şeful PSD Diaspora. Dar, pe de o parte nu suntem tabloid, iar pe de altă parte, lucrurile puteau ușor aluneca pe o pantă nedorită. De altfel, dorința arzătoare a lui Rădulescu pentru „Chris” a depășit cotele morale prin trimiterea în mesageria privată a unor poze postate public deja de contul creat de noi.

Pe lista DNA

Numele deputatului  Cătălin Rădulescu  este legat de mai multe scandaluri – politice. În aprilie 2014, a fost trimis în judecată de DNA, sub control judiciar, pentru săvârșirea infracțiunilor de efectuare de operațiuni financiare ca acte de comerț incompatibile cu funcția și dare de mită! De altfel, numirea în funcția de președinte al PSD diaspora îi dă posibilitatea deputatului argeșean de a părăsi ţara!

Latifundiar fără casă!

Cercetând declarația de avere a deputatului Cătălin Rădulescu, aflăm că deține mai multe proprietăți funciare, însă nu are domiciliu! Președintele PSD diaspora are cotă parte de 50% la un teren extravilan de 97.500 mp, în com. Albota, jud. Argeș; aceeași cotă parte la un teren de 10.750 mp în aceeași localitate, situație identică și la un alt teren de 7.000 mp. În Pitești, are aceeași cotă parte la trei terenuri, de 15.000, 3.713 și, respectiv, 350 mp și alte terenuri în Snagov, Ilfov; Babana, Argeș și Poiana Lacului, Argeș. Este acționar la șapte firme și două asociații și… nu are domiciliu! La una dintre firme este asociat cu iubirea vieții sale, alta decât „Chris” pentru care era dispus să ofere bani să se întâlnească, respectiv Cristiana Rădulescu, psihologul care obține anual de la SC Concordia Con.Strade SRL suma de 11.676 lei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-14

Documente:

In legatura cu acest articol...

EXCLUSIV. Pesedistul iubăreț lovește din nou. Deputatul Pâslaru iese la agățat în timpul ședinței parlamentare
Parerea ta...

SERVICIILE
11 Ian 2016

Este prost tare deputatul asta ....Ginecologul.,.....trebuia domnule ziarist sa ii dai si numarul de telefon sa il sunam obsesiv.... purcelus de guineia,,,,, presedinte de diaspora,Bravo Marius pe ei si pe mama lor,
RAI
12 Ian 2016

Dle radulescu ca idee vedeti ca daca aveti casele pe firme chiar ca puteti sa ajungeti pe drumuri.in privinta codului penal pe care tot incercati sa il modificati pentru hoti mai usor cu pianul pe scari .
LILI
12 Ian 2016

Astea sunt dezvaluiri? Ce nenorociti sunteti, infectilor. Orice barbat baleste dupa o pitipoanca asa cum v-ati imaginat-o voi in goana voastra nebuna dupa subiecte scabroase. Sper sa platiti amenda pentru violarea vietii private, nu va mai satura gura aia de babe rapanoase bârfitoare de la coltul facebook-ului!
VLAD TEPES
12 Ian 2016

Asta vorbeste limba romana? ma refer la acest golan cu aere de deputat sau eu nu mai stiu aceasta limba
CRISTIAN
30 Mar 2016

Nu vă supărați, dar care e tariful consilierei 'mnealui?Ce panarame populează Parlamentul rușinii, nene!
ROCO
19 Aug 2016

Este tare ginecolocul umbla dupa femei pe care nu le cunoaste propune legi in parlament care sa il ajute sa-si rotunjeasca averea , In ce tara traim chiar nu mai exista oameni integri pentru a ajunge deputati?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine